agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni30508Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-03-2012, 19:38   #1
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Merhabalar sevgili mr duran...Evet genel temizlik için üçgün yetti...Üstelik bu defa şansıma yardımcı bey de yoktu..Silivri de bir boya işi almış ;tabi ki onu atlamasına imkan yoktu..Tanrı bana hep yardım eder..Şükür olsun ..Arı vız vız....))

dediğiniz bir ayda da otlar yolunur..bazı saksılardaki çiçekler yenilenir... Ama bahçenin işi hiç bitmez, yaz kış, sonbahar ilkbahar...Zaten bende bunun icin seviyorum bahçeleri...

Yoksa öyle heryer güllük gülistanlık , içinde alıp çayını sigaranı ; salınmak da devamlı bana uymaz ,sıkılırım...Mutlaka yapılacak birşeyler olmalı ?...değil mi efendim...)))

ailece selam ve sevgiler sizlere....)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-03-2012, 20:18   #2
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Merhabalar sevgili mr duran...Evet genel temizlik için üçgün yetti...Üstelik bu defa şansıma yardımcı bey de yoktu..Silivri de bir boya işi almış ;tabi ki onu atlamasına imkan yoktu..Tanrı bana hep yardım eder..Şükür olsun ..Arı vız vız....))

dediğiniz bir ayda da otlar yolunur..bazı saksılardaki çiçekler yenilenir... Ama bahçenin işi hiç bitmez, yaz kış, sonbahar ilkbahar...Zaten bende bunun icin seviyorum bahçeleri...

Yoksa öyle heryer güllük gülistanlık , içinde alıp çayını sigaranı ; salınmak da devamlı bana uymaz ,sıkılırım...Mutlaka yapılacak birşeyler olmalı ?...değil mi efendim...)))

ailece selam ve sevgiler sizlere....)

Merhaba efendim,

İfade edemedim özürler lütfen.

1 ay lafım kesin netice için idi.
Dedikleriniz ben ve ben gibiler için.

1 ay sonra sizin bahçenizi, geçen seneyi baz alarak düşününce ''Berrin Hanım gülistanı'' olarak düşündüm. Her şey çiçek açmış, öbek öbek soğanlılar, saksılar, sellukalar, ortaya yeni yaptırdığınız öbeğin etrafı çiçek deryası.. tabii ki martı, deniz, ördek, kuş, boyanmakta olan tekneler kesinkes deniz ve Uğur yeğenimin yeni enstruman çalışmaları..

Yani bitmiş hali ve sefa sürme/keraât vakti başlangıcı efendim.

Arılara bile sol çeken biri...

Sigara taşımanızın tek gerçek nedeni de bence tütün basma durumlarında acil yardım malzemesi olması.

Sağlık dileklerim ve saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-03-2012, 14:58   #3
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Sevgili berrinb;
Sümbülteber armağanızı böylesine güzel, el emeği bir saksı ile taçlandırarak göndermeniz büyük bir incelik.
Çok ama çok teşekkür ederim.
Herşey gönlünüzce olsun.

Name:  003.jpg
Views: 533
Size:  52.7 KB

Name:  004.jpg
Views: 564
Size:  58.1 KB

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-03-2012, 22:33   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
Sigara taşımanızın tek gerçek nedeni de bence tütün basma durumlarında acil yardım malzemesi olması.
İnşallah! Yakın bir gelecekte bunlar; görülmez olu verir.
Dileyelim; olu versinn.

Eklenen Resimler

ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-03-2012, 09:36   #5
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Sevgili Berrin Hanım, o nasıl güzel ağaç masa ve banklar öyle çok beğendim. Hele o sanat eseri saksıyı güzel bir insana güzel bir günde göndererek daha bir güzelleştirmişsiniz. Güzel yüreğiniz ve gözünüz o naif ellerde iyice çoşmuş. Çok beğendim ve bu güzellikler için teşekkür ederim. Şebboyların hepsi seralarda bu şekilde. Soğuk kış sonrası o küçük siyah posetlerde koca kökleriyle bu hale geliyorlar. 2 yıl önce bu şekilde bir kasa şebboy almıştım. Ve onlar kesinlikle güzelleşip serpilemediler. Umarım sizinkiler öyle olmaz. Güzel yüreğinizden kocaman öpüyorum. Sessizce banka oturup denizi seyrediyorum. Kolay gelsin.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026