![]() |
|
![]() |
#2011 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili mr duran...Hareket berekettir... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sünnet ci ziyaretinize sevindim ,hoşgeldiniz...Beğeni ve teminnilerinize teşekkürler.Yine beklerim efendim..selam ve sevgiler... Sevgili kaptan zst...size bauhausta düğün çiçeklerinin soğanını buldum ..Göndermeye çalışacağım selamlar sevgiler..... Sevgili Periş ziyaretine ve beğenilerine teşekkürler..selam ve sevgiler.... Sevgili Adil ,bende baharla beraber bahçelere fırladım tabii..)) İnşallah havalar böyle güzel gider..selam ve sevgiler.... ![]() Sevgili Sevim.K. çok iyiyim..teşekkürler arkadaşım...seralarbana yakın olduğu için en ufak bir fırsatta gidebiliyorum...Çok şanslıyım değil mi.... ![]() ![]() Sevgili kamelya vadisi...Harika köyünüze gelip de o güzel kamelya bahçenizi görmeyi ve enfes evinizde bir bardak çay içmek benim için mutlulukların en güzeli olur...Çok teşekkürler ederim...Eğer bir gün yolum düşerse mutlaka,sizleri görmeyi isterim....Rize ye selam ve sevgiler... ![]() Düzenleyen berrinb : 24-03-2012 saat 09:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Ağaç Dostu
|
Baharın müjdecisi soğanlı çiçekler oldu..İki ay evvel soğanları dikmiştim...
![]() ![]() Selluka içeride...kendimi Mart ayında selluka açtıran olarak ilan edebilir miyim ![]() ![]() ![]() Yeni alınan kaktüs.... ![]() Cam güzelleri ..Bahçe kedilerinden sadece bi tanesi.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Ağaç Dostu
|
Denizden bir kaç görüntü.....
![]() ![]() ![]() ![]() Bu mum çiçeği tavandaki yerini çok sevdi..Bu çiçeği çok kez almıştım ama başarılı olamadım..Bol ışık istiyormuş.İki ay oldu.. Bu defa başardım galiba, devamlı sürgün veriyor..Çiçekleri kırmızı ve kokusuz ...Beyaz çiçekli mum çiçeği iki büyük saksıda çok iyi durumdalar...Bu cins biraz nazlı .... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Ağaç Dostu
|
Saksıdaki çilekler....ve denizden görüntelere devam....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Ağaç Dostu
|
Seralardan bir kaç görüntü.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin halleri.......:)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Ağaç Dostu
|
Yeni alınan Ranınculus lar...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Ağaç Dostu
|
Alaca karanlık sağolsun..Kalıcı olduklarını hiç bilmiyordum..Harika ötesi bir çiçek..
![]() ![]() ![]() Gazanyaları da çok severim..Yerlerini severlerse senelerce kalır ve tohumdan oldukları yerde öbek haline gelirler...Renkleri daha çıkmamıştı...Ancak iki renk bulabildim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Ağaç Dostu
|
![]() Soğanlı bitkiler çok keyifli ,nergisve sümbüller tomurcukta... ![]() Bu kaktüsleri Uğur bana hediye almış...Renkliymişler...Önce boya sanıp suyla temas ettirdim..Yanıldığımı gövdelerinin yeşil olduğunu görünce anlayabildim...Hakikaten renkliymişler...Vallahi şaşırdım...Nasıl yapmışlar..Bravoooo... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Ağaç Dostu
|
Çengelköyde Rahmetli gülcü Mehmet 'in serası....:(
![]() ![]() Bu altta görülen yer , harika bir seraydı..Şimşir almak için gittiğimde ,bu perişan durumla karşılaştım...Sorduğumda ; arsanın inşaatçılar tarafından satın alındığını ,kendilerinin de Riva ya taşınıyor olduklarını çook üzülerek öğrendim...Lanet olsun diyorum...Her yeri beton yığınlarıyla kapladılar..nefes alınacak bir yer kalmamaya başladı,şehir merkezlerinde..Kınıyorum ,kınıyorum.. ![]() ![]() ![]() Şu hale bakar mısınız ..daha düne kadar buralarda yemyeşil ağaç ve fidanlar ,çiçekler vardı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu sera artık yok.. ![]() ![]() Bu bahçe kedisinin kuyduğu yaralanmış ve kopmak üzereydi..Çocuklar bizim veterinere götürüp bıraktılar..Bir hafta orada tedavi olması için bıraktık..Şimdi kuyruk iyileşmiş...Minnettarlığını belirtmek için camın önünden iki gün hiç ayrılmadı... ![]() ![]() Bu arada bir güzellik daha... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Ağaç Dostu
|
Geçen pazar günü,bahçeden görüntüler..Çocuklarda; havama girdiler..:)))
![]() Ben ilk fırsatta, yani hastamızuyuyunca kendimi bahçeye attım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Şansıma bakar mısınız ,ben gidinceye kadar Clematisler hiç kalmamıştı..Bir tek beyaz vardı..Bende onu alıp geldim.. ![]() ![]() Şu marangozculuk oynayanlara bakar mısınız.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Ağaç Dostu
|
Taşınan seradan aldığım Osmanlı şimşirleri..Yerlerini bekliyorlar.:)
![]() Beni ziyarete gelen kızkardeşimin getirdiği katmerli cam güzeli..Harika gelişmiş ve ebrulisi çok çok güzel...Kendisine buradan da teşekkürler...O bizi hep takip eder ve beni bu siteyle tanıştıran da kendisi dir..sessiz ve derinden takipçilerimizdendir... ![]() ![]() ![]() Bu sukulent de taşınan seradan ...Son hatıra olarak ücretini almak istemediler..50 cm.lik şimşirleri de ,40 TL den l5 TL ye verdiler...Çok üzüldüm... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta ,arka bahçede oturma taşının yenilenmesi işleminden görüntüler..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçedeki açmaya çalışan çiçeklerden görüntüler...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçedeki çiçeklere devam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Ağaç Dostu
|
Geçen salı günü yazlığa gidildi...Bahçeleri ot kaplamış,çiçeklerden donup , kuruyan yoktu ...Orada çektiğim kareleri yarın akşam sizlerle paylaşacağım...Bu gün hem bahçe hemde yol yorgunuyum...Cuma olmasına rağmen yine trafik den nasibimizi aldık.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
berrin hanım gunaydın, baharı müjdelediniz resimlerle. Ranınculus bu çiçeği ilk kez görüyorum.Renklerine bayıldım,soğanlı bi bitkimidir. Renkli kaktüsler harika ama ben onlarıda ilk kez görüyorum ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın. Ranınculuslar düğün çiçekleri değilmi Aradığım çiçeklerden bunlar. kalıcı olduklarını yazmışsınız. bu dahada güzel. Çok güzel görüntüler sağolasınız. Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Bu gün migros ve koçtaşa uğrayacağım. İnşallah gelmiştir düğün çiçeklerinden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb paylaştığınız fotoğraflara bayılıyorum. Tek tek inceliyorum güzellikleri ve bilmediğim türleri de öğreniyorum bu arada ![]() Kötü haber olacak ama hediye alınan renkli kaktüsleriniz maalesef boyalı ![]() Forumda konusu geçmişti, o yüzden hatırladım. Sağlık olsun, yine de çok güzel kaktüsler, güle güle büyütün ![]() Bir de tavandaki mum çiçeğiniz böyle açıyor olamaz değil mi? Eğer bu şekilde açıyorsa o bitkiniz de Ruj Çiçeğidir. Yapraklarını ve sürgün çıkışlarını benzettim de ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handann, günaydın canım...Bahar geldi sayılır gözümüz aydın olsun.. ![]() Sağolsun alaca karanlık arkadaş bu harika çiçeğin kalıcı özelliğini bana ve kaptanzst ye tanıttı...Bu bahar , tabii ben dururmuyum...Artık Tanrı ne verdiyse ... ![]() Çünkü ben senelerdir,bu çiçeği tanımamışım...Diğer arkadaşlarda öğrensinler..Konu açmayı şimdi daha da okeyliyorum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülen melek, ne güzel bir şeydir,yeni bilgiler öğrenmek...Bende kendimi 40 yıllık çiçek uzmanı zannederken ![]() kaktüslerin boyalı olabileceği benim de aklıma geldi ama sabit bir boya herhalde, suyla çıkmadı....Neyse ne yapalım artık..Ama göveye değmeden nasıl boyanır..Aklım almadı...Acaba şırıngaya bir madde mi zerk edildi..Merak ettim , araştıracağım... ![]() Evet tavandaki ruj çiçeğiymiş...Esas mum çiçeği iki tane var ama çiçek açtıramadım daha... ![]() Sevgii gülenmelek verdiğiniz bilgilere ve beğenilerinize teşekkürler...Selam ve sevgiler..: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba yüksek pozitif enerjili bu bahçe kıpır kıpır maşallah. Katmerli cam güzelinizde bir harika. Tam çoğaltma zamanı, isterseniz 1-2 dalı suya koyun nasıl çabuk çimlendiğini görebilirsiniz. Erengülleri çoğu insan mevsimlik zannediyor. Rizomları olduğundan seneye tekrar çıkıyor. Tabi bahçede nerede olduğunu unutup başka bir bitki üstüne ekip rizomlara zarar gelmezse ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jineop,günaydınlar canım....bahçeler biraz yüzüne bakılır hale gelmeye başladı...Cam güzelinin alt dallarından üç dört adet suya koydum...dediğiniz gibi çabuk köklenirler...Bende çoğaltırım inşallah....Sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin hanım Bahçe düzenleme işleriniz devam etmekte .Umarın istediğiniz gibi olur.Bahçenizde gördüğüm kadarıyla çok iş çıkacak gibi.Önümüzde güzel güneşli günler olacak .Bu işlerinizi bitirip güzel bir bahçeye kavuşursunuz. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil , bahçe işleri devam ediyor...Yazlıktaki bahçeleri geçen hafta biraz düzenledim..yabani otlar yolundu...Güller budandı..Bazı yerlere yeni alınan dahlialar dikildi...Son üç gündür de İst. da uğraşıyorum...Üç senedir yapmak istediğim şeylerin bazılarını başardım..Bu gün yardımcı arkadaşla beraber bir hayli yorulduk...Ön bahçeye osmanlı çimi ilave ettik...Harika bir yasemin aldım..Sarmaşıklar budandı...Arka bahçede Osmanlı şimşirleri yerlerine dikildi...Velhasılı kelam Yer Yerinden Oynadı diyebilirim.. ![]() Resimlerini de çektim...Bu gece çok yorgun olmama rağmen yazlığın resimlerini paylaşmaya çalışacağım...Hepimize kolay gelsin...Baharla birlikte herkese can geldi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Ağaç Dostu
|
Silivri ye yolculuk.....
![]() ![]() Aytekin sera .....Geçilmezz .... ![]() ![]() ![]() Katmerli şebboyların güzelliğine bakarmısınız... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe bizi böyle karşıladı.....:(
![]() ![]() Donan ve kuruyan hiçbirşey yoktu...ve Clematisler bilhassa Armandi nin sağlam olduklarını görünce çok çook sevindim...Gerisi benim için hikayeydii....)) ![]() Üstelik tomurcuklandığını görünce sevinçten delirdim diyebilirim.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Ağaç Dostu
|
Yabani ot ve kuruyan çiçek saplarının görüntüleri...
![]() ![]() Varendadaki sardunyaların bazıları kurumuş,arap yasemini de kurumaya dönmüş...Kurtarabilirsem ne âlâ..... ![]() Soğanlı bitkilerden sadece çiğdemler açmıştı...nakkaşların keyfi yerinde.. ![]() ![]() Sahili kuşlar zaptettiler...Telaşımdan ne yaptıklarını gözlemliyemedim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|