![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her şey çok güzel, mor salkımlara bayıldım. Allah içinize sindirsin, hep güzelliklerle kalın, Berrin Hanım'cığım. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah ellerine sağlık ablacım her zamnki gibi herşey çok güzel. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin hanım Açmayan menekşelere,çiçeklerinize güzel sözler söyleyerek moral vermeye ne dersiniz.Onlarla konuşarak sevginizi onlara hissettirerek coşmalarını sağlayabilirsiniz.Veya Türk sanat müziğinden onlara neşeli güzel şarkılar söyleyebilirsiniz. Sizi hissedeceklerinden eminim.Saygılar sevgiler efendim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Adil, iyi akıl verdiniz.. şimdi sizin bahçelerinizin niçin bukadar verimli ve çiçeklerinizin çabuk uzayıp açmasını,büyümesini daha iyi anlıyorum...Bahçede sazlar kemanlar, yapılan fasılların semeresini alıyorsunuz...Ben bu işi yazlıkta yapıyorum , ama İstanbul daki bahçelerde ancak mırıldanarak oluyor.. ))) ..Adım çıkmış zaten çiçek delisine....Daha da zırdeli oldu mu dedirtelim yanii.... ))) Ben sizi ve arkadaşlarınız kutluyorum..Ne ahenkli ve güzel insanlarsınız...Bilhassa Trabzon da böyle güzellikler var olduğunu görmek beni mutlu ediyor..Çünkü ben Trabzon da beyefendi nin köyünden başka bir yer tanımadım... daa .. Sizin bu güzel faaliyetleriniz beni çok memnun etti.... Selam ve sevgiler bütün arkadaşlarınıza ve güzel köyünüze... ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yaylacı, hoşgeldiniz...Çok teşekkürler..Sizi pek göremiyorum ama, geçen bahar da sarmaşıklarımın kesilmesi tehdidi ile karşılaştığımda, bana verdiğiniz moral sözlerinizden dolayı sizi hiç unutmadım...O gün içime su serpmiştiniz... ) Cesaret vermiştiniz...Sağolunuz..sizi her zaman beklerim sevgili arkadaşım...Tanrı inşaallah size en güzel bahçeleri olan güzel bir ev nasip etsin..Ben duacınızım...Ulu Tanrı güzel gönlünüze göre verecektir .....Selam ve sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili S.Durulcuğum. Merhabaa .. Hoşgeldiniz..Menekşeler için her saksıya bir tek kibriti yanacak tarafı toprağa saplanacak şekilde saplayıp sulayınız...Ben bunu senede iki üç defa veya cansız gördüklerime yaparım...Bu sene ,Kurban bayramından beri çok yoğun ve üzücü günler yaşadım..Çiçeklere de tam bakamadım...Vitaminlerini bile bir kere verebildim...Hepsi iman kuvveti ile ayakta duruyorlardı.. )) Bu günlerde biraz ilgileniyorum..Toprak değiştirme ,,kuruları ayırma ,bahçedekileri yeniden dikmek gibi...Tanrı hepimize iyilikler versin, beğenileriniz için teşekkürler canım...sevgi ve selamlar ... ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Hercailer ..Gurbetteki kızımız Sevgili gilan için...:))
![]() Altunizade Capitol ün bahçesindeki hercailerin coşkusunu görünce Gilan ı akla getirmemek imkansız...Acele ile resimledim.. ![]() ![]() ![]() Şu renk ahengine bakar mısınız.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Morlar, sarılar.....
![]() Gilancığım sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçesi kadar içerisi de çok iç açıcıdır...Işıklı su şovu başlamamıştı... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
İstanbuldaki mutfak penceresinden görüntüler...
![]() ![]() ![]() Bu tembeli de korkutmak gerekiyor.Nerede ise 20 senelik ağaç ..böyle mi olur.?? ![]() Ranunculuslar da hakkın rahmetine kavuşmak üzereler..Ama bu sene inşaallah korumaya alınacaklar...Bakalım seneye göreceğiz.. )![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Mor salkım da bitmek üzere...Bahçenin havası gitti gider böylece..:(
![]() ![]() Yasemin ile mor salkım karışmış... ![]() Nakkaşlar her zaman heryerdeler...Beni çok sevenlerden...sağolsunlar... ))![]() Yerdeki sarı çiçekli çim, canlanmaya başladı... ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
İstanbul arka bahçeden sarmaşıklı duvarlar....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Mor görüntülere devam...
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Hedera yı bu sene budayamadık..Ağırlıktan düşmesinden korkuyorum..
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu son görüntüleri bir sene daha bekleyeceğim..:(
![]() ![]() ![]() ![]() Güle güle güzel çiçek..Arada yine buluşuruz.. )![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Rüzgarsız havadan faydalanarak ön bahçedeki çalışmalarım..
![]() Mum çiçeklerini ve diğer salon çiçeklerini varendaya çıkarıp, topraklarını değiştirdim..çoğu yerini buldular.. ![]() ![]() Seradaki soğan begonyalarını korumak için ,serayı henüz kaldıramadım..Yeniden filiz verenler var..Geceleri çok soğuk olduğu için,korumk gerekli... ![]() Ful budandı...Çelikleri de yanlara dikildi..İnşallah tutarlar... ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Budanan ful...
![]() Fulun çeliklerini yanlara diktim.. Yeşerirlerse çok sevineceğim..İlk defa budandı.. ![]() Ördekler de beni hiç yanlız bırakmadılar.. )![]() Şuraya bakar mısınız..Erguvanlar yeşil ağaçların arasında çok güzeller... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Palmiye seraya uğradımm..Orkideleri harikaydı...Fiyatlar da yakıyor du..:))
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Seradan görüntüler...
![]() ![]() Bu bitkiyi ilk görüyorum.. ![]() Ebruli ortancalar... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Ortancaların bu rengini seviyorum...
[attach]290251[/att [attach]290252[/attach) Çok güzel de , sadece baharda mı çiçekleniyor..Sera da ve bende öyle telaş içindeydik ki öğrenemeden çıktım... ![]() ![]() Mürdüm renkli yapraklısı daha güzel... ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodur dahliaların renklerine bayıldım...
![]() Mor mineler askıda... ![]() [attach]290258[/attach) Karadeniz bölgesinin en güzel ağacı ...sarı renkli olanı harika kokar..Ben İstanbuldaki seralarda sarı renkli olanına hiç rastlamadım... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Renkler ve biçimlerini çok beğendim...
![]() ![]() Uğur ve en beğendiği çiçek ...hemen kaptı... )![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Maviş in mavisini hiç göremiyorum..hepsi mor renk ve tek katlı...
![]() Küpeler çok cılız ve tek katlıydı... ![]() Açeyaların bazıları aynı renk saksıya konmuş...Arka da kaktüsler..... ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Berrin Hanım, çok mutlu oldum. ![]() Nisan, Mayıs hercailerin en keyifli zamanları gerçekten. Haftasonu havalar biraz ısınırsa ben de dikeceğim. Saat farkından dolayı sitede yalnız olduğum bu saatlerde bana eşlik etmiş oldunuz. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Berrin hanım ne diyeyim öyle müthiş renkleri buraya topladınız ki hemen kalkıp şöyle bir seraları dolaşasım geldi. Çok güzel çiçekler, müthiş renk cümbüşü siteye renk ve ahenk verdiniz. Ayrıca bahçenizin he tarafını gezdim, bir an için kendimi cennette sandım. Ellerinize sağlık. Artık hemen hemen hergün sayfada olacağım, bahar geldi çiçek zamanı. Çiçekler ilgi ve sevgi bekliyor, kış uykusundaydım net'e giremedim. Benim de katkım olacak ağaçlar.net'e, faydalı birşeyler verme zamanı geldi bile. Saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Berrin hanım selam. O 20 senelik ağaç sizin iyi niyetinizi suistimal ediyor.. Vallaha testereyle mi , baltayla mı, orak ile mi yoksa bıçak ile mi bir gözdağı verirsiniz bilemem ama bana sorarsanız, baltayı hak etmiş fazlasıyla ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin abla yine sayfanız coşmuş. Uğur bey de güzel bir çiçek seçmiş kendine.Maşallah yok yok sayfanızda.Sizde bu doğa ,çiçek sevgisi oldukça.Bizler durada sayenizde ihya olacağız.Ellerinize sağlık Berrin ablacığım Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilancığım, size arkadaşlık edebildiğime sevindim...En azından memleket havasını anında almış gibi olmuşsunuzdur...Sevgi ve selamlar...Kendinize iyi bakınız canım....)) Sevgili yaylacı, vallahi durduğunuz kabahat...Bu mevsim seraların en güzel zamanları...Çarşamba günü Palmiye sera ya uğradığımda ,inanınız şok oldum...Öyle ki bakmaktan fotoğraf bile çekmeyi istemedim...Çünkü resim paylaşmak çok güzel ama, ulaşamayan arkadaşların da bu güzellerde içi kalıyor...Üzüntü olması diye o gün resim de çekmedim.. ![]() Her zaman beklerim arkadaşım...Bende güzel balkonunuza bir kuş olup uçarım bugünlerde.. )Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kaptanzst, leylak korkudan bu sene üç adet açtı...Şakayık 20 senelik..Ön bahçedeki 1 , arkadaki 3 adet açtılar..Bence çok az..Galiba yerlerini sevmediler diyorum... Siz bana baltayı tavsiye ediyorsunuz da ...Siz de meyve verdiren bir ilaç varmış ...Kuşlardan haber aldım.. ))) O ilacın adını yazınız da bizler de bir deneyelim..Belki bizim yazlıktaki kirazlara da iyi gelir...Şakayıklara da bir denerim...Vallahi battı balık yan gider, misali ölürseler de bu yüzden ölsünler...En azından çiçek ağaçları içinde bir deneme olur...Sevgi ve selamlar... )Sevgili Adil kardeşim..:sağolasınız...Uğuru da alıştırdım.. )Eeeee .. kör ile yatan şaşı kalkar diye bir atasözü vardır..Çok doğru... ) Ama çocuk pek anlamıyorda , gidip gidip en pahalı çiçekleri beğenip alıyor..Bende üzülüyorum...O günde fiyatını dahi sormadan kucaklayıp almış,banada anne beni çekermisiniz diyerek poz verdi.. )Selam ve sevgilerimi gönderiyorum ailenize ve size... ) |
|
|
|
![]() |
|
|