![]() |
|
![]() |
#2251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Kiraz çiçeklerinin güzelliğine bakar mısınız....
![]() Tohumdan yetişen şebboy..... ![]() Bu sene dikilen fide şebboy..hiç ümidim yok, çünkü yapraklar sararmıştı.. ![]() ![]() Karanfil,de iman kuvveti ile açabilmiş ![]() ![]() Clematis armut ağacına öyle bir sarmaş dolaş olmuş kii...Artık ayırabilene aşk olsun... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Ağaç Dostu
|
Clematisler armut ağacının dibini çok sevdiler..:)
![]() Mor salkımlar daha tam açamamışlar..Bu hafta şölen göremeyeceğim. ![]() ![]() Arka bahçedeki armutlar çiçeklenmiş... ![]() ![]() Biz geldik....Şansa bakar mısınız ,hava kapandı ve bir rüzgardır bayladı..Neredeyse fırtına ya dönüştü... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Ağaç Dostu
|
Deniz bizi görünce coştu zannederken...Meğer kiiii....
![]() İstanbulda kıyamet kopmuş,haberlerden öğrendiğimize göre ,köprü kapatılmış,Hortum oluşmuş...Çengelköyde bazı evlerin çatıları uçmuş.... ![]() denizin bu coşması bu yüzdenmiş...Ehhh olacak o kadar..Buna da şükür dedik ve resimlemek için kuma indik... ![]() ![]() Şu dalga beni mest etti ..Kendimi kutluyorum..Çok güzel yakalamışım... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Ağaç Dostu
|
Bu rüzgarlı hava üç gün sürdü...Öyleki varenda da zor oturur hale geldik..
![]() ![]() Dalgalar neredeyse bahçe duvarına kadar geldi..Ön tarafa dikilen gül ve clematislerin tomurcukları açmadan kapanmışlar ...Tuzlu sudan herhalde ..çok üzüldüm... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Ağaç Dostu
|
Mor sarmaşık her yerden çıkmış ve açmışlar..
![]() ![]() Sardunyalar yerlerini sevmişler, sararıp solan yok..Sevindim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar....
![]() Bazılarını geçen hafta toprağa dikmeye vaktim olmadığı için saksıları ile toprağa gömdüm...Acaba böyle mi bıraksam...Çünkü geçen sene topraktakiler hepsi dondu...saksıların bazıları korumaya alındığı için yaşıyabilmişler... ![]() ![]() Rüzgardan yüksekte kalan çam kozalakları başıma düşmeye başladılar..Kask gibi bir şey gerekli bu havalarda...Kiremitlerde uçabilir... ![]() Deniz üstü köpürürrrr...... ![]() ![]() Düzenleyen berrinb : 25-04-2012 saat 22:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta bahçeden vazoya gelenler.....:))
![]() ![]() Bu akülü çim makası geçen seneden Uğurun hediyesi..Ve ben ilk defa kullandım..harika iş gördü.. ![]() ![]() Aman Tanrııımm ...Şu otlara bakar mısınız...Kopar kopar bitmiyorlar...Esas çiçekli çimim altta kalmış...Önce otu kesip sonra da kökünü kurutmam gerekiyor...Bu iş her sene rutin işlerden oldu çıktı...Artık öyle alışmışım ki ..Ah belim. bacağım diyerek şikayet de etmiyorum... ![]() ![]() ![]() Vallahi hava birden dumanlandı.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin demirbaş çiçekleri...Ben sökmekten, onlar çıkmaktan bıkmazlar..
![]() ![]() ![]() Otu nisbeten kestim...Haftaya da tek tek sökeceğim.. ![]() Aslında baharda bir kuzu alıp bu bahçelerde beslemek gerekir... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentler de her tarafı sarıyorlar...Söküp kuma dikeceğim ..
![]() ![]() Gümüşyaka nın yol tarhlarına çok güzel bakılıyor ..Şimdi hercai zamanı..Hercaileri gördüğümde aklıma Gilan geliyor ...Bunlar Gilan için.. ![]() ![]() ![]() Yol kıyısında bir ağaç kümesi...Biz buraya geldiğimizde küçük birer fidandılar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Ağaç Dostu
|
Silivri Belediyesi...Siz her haliyle harikasınız...çok teşekkürler..:))
![]() ![]() Silivri Belediye binasının bahçesini resimlemekten kendimi alamadım..Orada çalışanları da tebrik ediyorum...Her bakımdan...Bahçeyi yapanların ellerine sağlık.... ![]() ![]() ![]() Orta göbeklerde hercailer, yol kıyılarına çuhalar dikilmişti...Çok çok güzeldiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Ağaç Dostu
|
Bu işyerini de resimlemeden geçmek haksızlık olur...
![]() Şu güzelliğe ,ve itinaya bakarmısınız...Bu bahçeye hayranım...Her gelişimde harika görüntülerle karşılaştığım yerlerden biridir... ![]() ![]() Bu sezon mobilyaları da yenilenmiş...Güzelliğine güzellik katmış.... ![]() Bitki zevkinize tebrikler Köfteci Osman...Yemeklerinize de tabii..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Ağaç Dostu
|
Şu ağacın ismini bilmiyorum ..Yeşillerin içindeki görüntüsü mekümmeldi..
![]() ![]() ![]() Saksılarda sardunyalar rengarenk ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Ağaç Dostu
|
![]() Kediler bir iken...... ![]() İki oldular..... ![]() Vee .. Bir anda beşi biryerde ....... ![]() ![]() Şu patlamaya hazır bombayı görüyor musunuz...Ahh ..ahhh..İşte bu bombaların sonucunda ellerimizin ot ayıklamaktan şekilleri değişti...Bunlar yok mu bunlar....En hafif rüzgarla emellerine ulaşırlar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Ağaç Dostu
|
Elma çiçekleri ...
![]() Geçerken tabii ki aytekin seraya uğradım..Ve harika çiçeklerin geldiğini gördüm...Kadifeler, ipekler, petunyalar çok güzel ve çeşitliydi... ![]() ![]() ![]() Petunyaların renkleri ve sıhhatli görütüleri beni düşündürdü..Ben cam güzeli almaya geldimm.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Ağaç Dostu
|
Papatyalar...
![]() Sakız sardunyaları.... [attach]286687[/attach) ![]() Begonya ve karanfiller.... ![]() Sakız sardunya ve mineler..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Ağaç Dostu
|
Yollarda geçmeye yer kalmayacak kadar çiçek doluydu..
![]() ![]() ![]() Bu kadar bollukta gözüm doyuyor herhalde .. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Ağaç Dostu
|
Ahhh..ahhh..ben bu hezeranları alıp da kaçmaz mıyııımm.:)))
![]() [attach]286697[/attach İşte buduuurr.. ![]() ![]() ![]() Mesela şuuu... ![]() Bu da çok güzelmişş... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sebze fideleri ve sardunyalar... ![]() ![]() ![]() Şu alev ağacını da çok beğeniyorum...Müsait , daha doğrusu bahçede bir yer yaratabilirsem bu sene almak istiyorum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Ağaç Dostu
|
Cam güzelleri çok çeşitli ve güzeldiler...
![]() Cam güzeli alamadım..Çünkü sera sahibi ni 22 senedir tanırım..Sana cam güzeli Vermiyorum dedi...Çünkü sera ortamından yeni çıktıkları için bozulabileceklerini ,bir hafta beklememi rica etti...Bu iş haftaya kaldı... ![]() ![]() Arka bahçedeki sardunya ve sakızın keyfi yerinde... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Ağaç Dostu
|
Kütük bahçesine şimdilik şebboyları öylesine koydum...
![]() Hezeranlar serada yarı gölgedeydiler...Bende şimdilik öyle bir yere koymayı tercih ettim... ![]() Daha sonra araştırdığım bilgiye görede bol güneşli yerleri sevdiklerini öğrendim..En doğrusu alıştırarak mı güneşe çıkarmak acaba...Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan rica etsem...Ne yapmalı..İlk defa hezeran aldım.. hiçbir deneyimim yok... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Ağaç Dostu
|
İnşaallah kurutmadan tohumlarını alabilirim...Yoksa çok üzüleceğim..:(
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Ağaç Dostu
|
Şebboyları dikmeye fırsatım olmadı..Şimdilik kütüğün nemiyle duruyorlar..
![]() Çilekler yine her tarafı sarmışlar ve çiçekteler... ![]() Karanfilleri ve Orhan beyden gelen tohumları diktim..Buradan da teşekkürler..sağolsunlar ,selam ve sevgiler kendilerine.... ![]() ![]() ![]() Cam güzelininkatmerlisini , diğer seralarda buldum..Fiyatı da mükemmeldi...İnşaallah ,ben bir daha gelinceye kadar bozulmazlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Berrin hanım, içimi şenlendirdiniz gece gece, paylaşımlar için çok teşekkürler.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Ağaç Dostu
|
Böylede tomurcuk hiç görmedim...Pıtır pıtır dolular...
![]() Mor salkım ,ben geldim diye açmaya başladı 4 gündür buradayım...Ancak kendini göstermeye başladı.... ![]() ![]() ![]() Arka bahçedeki armut ağacının tepesinden şelale gibi sarkıyorlar...harika bir görüntüleri var... ![]() Şu güzelin asaletine bakar mısınız..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Tam yatmaya gideceğim, bir eklenti daha. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Ağaç Dostu
|
Kırmızı da güzell....
![]() Ama ben pembeleri çok beğendim.. ![]() ![]() Ben bahçede ve evde pala çalarken , denizde kendi palasını çaldı durdu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Ağaç Dostu
|
Çocuklar arkadaşları ile salıncağa kurulmuşlar..Keyifff...:))
![]() Ön bahçeden son görüntüler... ![]() ![]() Ön bahçedeki mor salkım geç kaldı...denizin etkisinden hep böyle oluyor... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçenin şu andaki hali..Dahlialar patlamış...Güllerde tık yokk.:))
![]() ![]() ![]() ![]() Pembe şebboylara bir köşe buldum..Ya tutarlarsa tabii... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Ağaç Dostu
|
Bir tek boş kalan , kayaların ortası kaldı..Haftaya icabına bakarız..:))
![]() ![]() ![]() Biberiye çiçekleri mosmor açtılar..taze dalları kurutmak için çiçeğinin bitmesini bekliyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım, yine çok güzel fotoğraflar paylaşmışsınız. ![]() Kirazın cinsi ne? Yakınlarda dölleyici türü var mı? Çok az sayıda kiraz türü kendi kendine dölleniyor. Mesela napolyon kirazı döllemek için sarı kiraz lazım. Yoksa çiçek açar ama meyve vermez. Sedefler ne kadar da güzel çiçeklenmiş! Sonbaharda da harika tohum kapsülleri yaparlar şimdi. Annemin evinde bir vazoda 7-8 senedir durur, çok severim. Hercailer için çoook teşekkürler. ![]() Kırmızı yapraklı ağaç alev ağacı değil, japon akçaağacı yani Acer palmatum. (Alev ağacı başka.) Ben de onlara bayılıyorum. Sizin bahçeye de yakışır. Ama rüzgara dayanıklılığı çok iyi olmayabilir, onu bir araştırmak lazım. Sevgiler ![]() Düzenleyen gilan : 25-04-2012 saat 09:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|