![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Mineler, petunyalar askı saksılarda çıkmaya başladı..
![]() ![]() ![]() ![]() Şu papatyaları kaç defa aldıysam,bir baharlık oldular..Üretmeye müsait değillermi acaba...Tohumunu dökmüyormu ,diğer kır papatyaları gibi.??. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu kadar yol teptik..Mısır çarşısını Esss geçmek olmaz değil mi:))
![]() Şu Çıngıl ışık görüntüleri çooook severim ... )![]() Baharatların üzerine bir cam kapak veya her neyse konsa daha iyi olmaz mı..bütün o kalabalığın tozunu almasınlar..Birkaç baharatçıyı da bu konuda kaç defa uyarmışımdır...Ama heyhaattt.. ![]() ![]() Bu bitkiyi alıp çay olarak denedik..Çok güzel bir aroması var ve kaynar suda gül gibi değişik şekilde açılıyor...Nasıl bir çiçek olduğunu bileniniz varmı ..?? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu lambaları da çok severim...Bana Binbir Gece Masallarını hatırlatıyorlar..:))
![]() Şunun rengine ve şekline bakar mısınız..benim tasarım kolyelerime benziyorlar..Şu şekilde o kadar çok taş dizmişimdir ki,görünce yakın plan çekme ihtiyacını hissettim.. ))![]() ![]() [attach]283470[/attach) Mısır çarşısının kapısının karşısına Çanakkale Savaşlarına ait kalıntıların sergilendiği bir çadır müze açılmıştı..İçinde öyle kalabalık vardı ki girip de resim çekmek mümkün olmadı.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
İşte en güzeli budur....:)
![]() Güvercinlerin önünde beni de resimlediler.... ![]() ![]() Dönüş zamanı...Vapurdan çekilen Topkapı sarayı..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Birazda denizden görüntüler.....
![]() ![]() Ey güzel Üsküdar.....Sen benim canııımmsınn... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Dolaşalım limanları siya siya vayyy....:)
![]() Tur Yol..Volgo Balt l93 ü sağından, SOLLADIIII.... ) Helal olsuunn.Kaptan Mustafa Güler..... )))![]() Kız kulesi bütün güzelliği ile karşımızda.... ![]() Düzenleyen berrinb : 16-04-2012 saat 12:30 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Güneşli havada ön bahçede ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Ortancalar yapraklanmaya başladı..Sümbüller25 senedir oradalar..
![]() Sarmaşık kayısı gülü tomurcuklandı.. ![]() Bu arap yaseminini yeni aldım..Formunu bozmadan 4 kişi zor getirdiler..Vallahi bu son yıllarda yaptığım en düşeş çiçek alışverişi oldu diyebilirim...Ne şanslıyım. ))![]() Yılbaşı çamları ve limon selvi...Papatyalar.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar ve sakızlar dondular...yenileri yerlerini aldı..:)
![]() ![]() Arap yasemini saksılarına nergis soğanları dikildi.. ![]() Şu köşeye bir şekil veremedim , çünkü ne zaman işe başlasam hava birden bozuyor ve rüzgardan durulmuyor... (![]() Bu saksılarda çuhaların saltanatı bitmek üzere, yakında toprağa alınacaklar...Artık cam güzeli mi olur , petunya mı... ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Ön bahçeden görüntüler..Acem daha yapraklanmadı..Asmalarda öyle..
![]() Şu açelyaları kışın Bauhaus dan ,soğuk ve bakımsızlıktan yarı ölü vaziyette çok ucuz olduğu için dayanamayıp aldım...Uğur da benimle alay etti...Dört ayda canlanıp tomurcuklanmaya başladılar...tanesi 3.-TL idi.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Açelyalar ve çiğdemler beraberler....
![]() Mini seranın içinden görüntüler..Soğan begonyalarından tık yokk.. ![]() ![]() Bu serayı bu sene denemiş oldum...Gardenya,ve sukulentlere yaradı...Begonyaları da sabırla bekliyorum... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Papatyaları belki tohum bırakırlar diye gece gündüz dışarıya bırakıyorum..
![]() İşte bu kadar , hava birden bozdu ve öyle şiddetli bir rüzgar çıktı ki , masanın üzerindekiler dahi uçmaya başladı...Karadenizden,gelen şu yağmur bulutları her yeri kararttı... ![]() ![]() Öyle kötü oldu ki eşyaları zor topladık.Bu sırada denizin üzerinde küçük çaplı bir hortum oluştu...Bunu da ilk defa gördük.. )![]() Sevgili hemşerim kaptan zst ye söyleyelimde, Rüzgarlarını zapt etsinler.. )) Tam bir işe başlamış iken ,yarım bırakıp içeriye zor kaçtım.. ))![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende arka bahçeye çıkarım...Bu kısım fazla rüzgar almıyor..:))
![]() Tanrı aşkına...Ben bu kedi milletinden hiç kurtulamıyacak mıyım... )Nereye gitsem beni bulurlar..Yazlıkta, serada, pencerenin önünde...Evdee... )![]() Arka bahçedeki düğün çiçekleri artık sonlarına yaklaşıyorlar .. (![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah seneye bahara kadar saklamayı başarırım...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçücük bir tomurcuktan bu kadar kat yaprak nasıl çıkıyor..Harika...
![]() ![]() ![]() Şu rengi ve biçimi çok beğeniyorum... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Yakın çekim ...Düğün çiçekleri...
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Alıntı:
2203 nolu mesajdan alıntı alarak yazdım. 2204 teki ilk resim çekimi mükemmel , |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Pazarcılar bamya ya yazdıkları gibi ...Son elveda ..:)))
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili berrin hanım, bahçenizi keyifle ve imrenerek gezdim dolaştım. Tadını çıkarın inşallah çiçeklerinizin. Emeğinize sevginize sağlık.. Saygılar.. sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Şu soganlı bitki hersene arka bahçemde çıkıyor..Çiçek açmıyor...Ne olduğunu bilemiyorum...Bilen arkadaşlara soruyorum...?? ![]() ![]() Bu sukulent de sahibine gideceği günü bekliyor.. )![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Karanfiller açmaya başladılar...
![]() ![]() ![]() Leylak ağacını ,bu senede çiçek vermezse keseceğimi söyleyerek tehdit ettim.... )) Bu resimlerden sonra , bu gün baktığımda üç dal tomurcuk verdiğini hayretle gördüm...İnanır mısınız... )![]() Hercailere de bahar geldi..Bütün kış uyuşuk uyuşuk oturdular ..Şimdide böyle harika görüntüler vererek sökülmelerine izin vermezler.. ) Oysa ben bu çiçekliğe cam güzelleri koymak istiyorum..nasıl kıyacağım bilemem.. (![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda kapı güzelleri...:))
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Sevgili Berrin hanım, çiçekleriniz kadar saksılarınızda dikkatimi çekti. Doğal ve toprak saksılar özellikle favorim. Bu resimde görünen tuğla bir saksı mı bana mı öyle geldi? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Şu karafilleri Migros dan sadece çelik alabilmek için aldım..
![]() Şu renge ve biçime bakar mısınız....?? ![]() Ben bu çelikleri parmağımla tuttuğum yere kadar toprağa gömüyorum...Böyle çok karanfil edinmişimdir..Bilhassa kesme çiçekçiler sapları kesip atıyorlar ..O atılanlarda böyle taze sürgünlü olanlar o kadar çok oluyor ki heba olup gidiyorlar ...Yazık.. ![]() ![]() Şimdilik suya koydum..Yazlıkta dikmeyi düşünüyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Alıntı:
![]() Bu arada, bu sayfanızdaki ilk mesajım sanırım. Ama sürekli takipteyim, bilginize Bitmeyen enerjinize ve bu her daim renkli sayfaya hayranım; yeri gelmişken belirteyim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sudenurnur, hoşgeldiniz..bende toprak saksıları çok severim..O dedikleriniz tuğla biçimi verilmiş toprak saksılar...Onları o şekilçok seneler evvel Bauhaus dan almıştım... Beğenilerinize çok teşekkürler..yine beklerim..sevgiler ve Selamlar Ankara ya... ) |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeği kışın poşet içinde korudum...Şu anda harika çiçek açtı..:)
![]() Kırmızı sümbül somon renkli açtı... ![]() Arka bahçenin nergisleri..Bu beyazlar eczahane gibi kokuyorlar..Hiç böylesinide görmemiştim...Aslında nergis kokusu çok başkadır...Ben bu soğanları bu sene aldım...Çok değişikler...Yazlıktaki sarı nergisler harika kokuyorlardı... ![]() ![]() Sevgili Kaptan zst. nin bana kargo ile yolladığı harika fidanlara bakar mısınız...Kamelyayı tanıyorum , ama diğer iki çiçek hiç bilmediğim cins...Kendisine buradan çok teşekkürlerimi yolluyorum..sağolunuz hemşerim..Siz iki kardeş öyle hassas ve iyi insanlarsınız ki..İyiki varsınız diyorum.. Selam , sevgi ve saygılarr.... )![]() |
|
|
|
![]() |
|
|