agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2937Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-09-2015, 20:04   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-04-2013
Şehir: tahran iran
Mesajlar: 1,314
Su peynir yapimini anlatsaniz..

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2015, 03:02   #2
Ağaç Dostu
 
macuroğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
Peynir

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan Mesajı Göster
Su peynir yapimini anlatsaniz..
Sayın kiziltan önce keçileri sağıyoruz hemen soğumadan süzüp ekşi yoğurt suyu veya peyir mayası kulanıyoruz 10 lt süte ya bir çay bardağı yoğurt sütü **** bi çay kaşığı peynir mayası sonra 4 saat mayalanmasını bekliyoruz yoğurt kıvamını alıncada süzüp taş bastırıyoruz 2 gün sonra dilimleyip tuzlu su yapıyoruz onuda topra gömüp olgunlaşmasını bekliyoruz

macuroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2015, 03:05   #3
Ağaç Dostu
 
macuroğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
Çikek

Son çileklerimizi toplamaya başladık

Eklenen Resimler
 
macuroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2015, 03:15   #4
Ağaç Dostu
 
macuroğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
Kışlık hazırlık

Kışlık hazırlığa hızla devam ediyoruz salçalar konserveler pekmez reçeller yapıldı pestil armutlar erikler biber domates kurutuldu yufka tarhanada tamam bir bulgur kaldı oda yolda

Eklenen Resimler
 
macuroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2015, 03:19   #5
Ağaç Dostu
 
macuroğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
Pekmez

Armut pekmezi kaynatılırken kalan bir hatıra 30 kg armut kes doğra 3 gün kaynat olsun 1 kg pekmez ben hiç birşey anlamadım bu işten

Eklenen Resimler
 
macuroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2015, 01:44   #6
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 30-08-2011
Şehir: Çorum
Mesajlar: 76
Karadeniz civarında elmadan da yaparlar. O pekmezin şeffaf rengi yok mu? Üstüne suyu koy. Buzdolabında beklet. Çıkar. Kaşıkla iyice suyunu karıştır. Buz gibi. İç iç öl. Afiyet olsun

alaoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2015, 18:57   #7
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi macuroğlu Mesajı Göster
Kışlık hazırlığa hızla devam ediyoruz salçalar konserveler pekmez reçeller yapıldı pestil armutlar erikler biber domates kurutuldu yufka tarhanada tamam bir bulgur kaldı oda yolda
Maşallah buradaki ürünlerin hepsini siz mi yiyeceksiniz ?

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2015, 02:00   #8
Ağaç Dostu
 
macuroğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Resulgur Mesajı Göster
Maşallah buradaki ürünlerin hepsini siz mi yiyeceksiniz ?
Çok teşekkür Lee arkadaşlar bizim buralarda kışlar sert geçiyor hazırlık yapmazsan aç kalırsın bu da gecen seneden

Eklenen Resimler
 
macuroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2015, 02:07   #9
Ağaç Dostu
 
macuroğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
Kışlık hazırlık

Bunlarda melemenlik îçin hazırlanıyor az gibi görünseler 2 kasa domates 10 kg biber var içinde

Eklenen Resimler
 
macuroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2015, 03:15   #10
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi macuroğlu Mesajı Göster
Çok teşekkür Lee arkadaşlar bizim buralarda kışlar sert geçiyor hazırlık yapmazsan aç kalırsın bu da gecen seneden
Neyse bir şey demiyorum artık , güle güle tüketin

Bu resimdeki kavanozlarda neler var acaba ? hepsini tek tek yazmanızı istiyorum ..

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025