![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Teşekkürler gilan... 137. mesajda adını unuttuğum Phlox ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Kanarya gülü, yeni favorim. Nisan ayında çiçeklenip ilk donlara kadar çiçekli kalıyormuş. Komşumuzun bahçesinde görünüşü harika, ağaç gibi. Bana verirken favorilerim arasına gireceği pek aklıma gelmemişti. Çok çabuk gelişiyormuş. İnşallah benimki de o hale gelir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür edrim Fatma hanım. Evet mavişleri karşıyakadan aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Sizin araba seyyar Karşıyaka olmuş maşallah ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili Füsun, Ankara da işimiz biraz daha zor. Ama gün geçtikçe de bu iklimde ne güzellerin olabileceğini öğrenmiyormuyuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Sabah kalktım, bahçeye çıktım. Dedim ki dışarda cennet var ![]() Bir tane sümbülüm dünkü şiddetli yağmurdan kırılmış. Üzüldüm desem yalan olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Lalelerim harika ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Bu taş çiçekliktekiler beni her sabah felaket mutlu ediyor. ![]() Sümbüller rengarenk, yanında da nergis objektife poz vermiş. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Çimlerimiz de çıkmaya başladı. Yağmura kızıyorum ama çim yeni olduğu için de seviniyorum aslında ![]() Taş çiçeklik ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili nurguldk,laleler sümmüller çok güzel olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
sayın nurguldk lale sümbülleriniz ve taş çiçekliğiniz çok hoş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Nurgülcüm bahçen çok güzelmiş,barbekü önündeki kırık taşlar ve arası çimen harika bi görüntü,sümbüllerine bayıldım özellikle beyazda çok asil duruyor, Düzenleyen hanndan : 05-05-2011 saat 21:59 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Taş çiçeklik harika! Soğanlılarla bu kadar dolgun bir görünüm elde etmek zordur aslında. ![]() Nergislerin 3 rebgi yan yana çok yakışmış. Ben bu sene hep beyaz, pembe, bordo tonlarında lale diktim. Annem de lale bence kırmızı olmalıdır, o olmazsa da sarı olmalıdır diyor. Ben onu sizin bahçeye getireyim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Sevim abla ve r.ali, çok teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sümbüllerin hele kokusu, tüm bahçe sümbül kokuyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sümbüller harika, o kadar canlıki koklasam kokusu gelecek gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili nurguldk laleler çok güzel nergiz sümbüller coşmuş maşallah sevgili Satı hanıma katılıyorum bahçe düzeniniz çok güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan, Soğanlıları ektiğim yerin tabanı taşlı olduğundan sanırım işe yaradı. Oradaki toprak hiç çamur olmuyor. Ne kadar yağmur yağsa da hem nemli durumda. Bir de bahçe toprağıyla yanmış koyun gübresini, yarıyarıya karıştırdım diyebilirim Önerilen öyle olmasa da ![]() ![]() Lale soğanlarını öbek şeklinde koydum toprağa, ancak sırasını hesaplarken ortaya uzun, kenarlara kısa türleri yerleştirdim. Uzunlar, kısalardan daha sonra açıyor. Yani henüz açmadı. E bu durumda lale sezonu epey uzun sürecek ![]() Her zaman beklerim. Anneni de alıp gel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bettyycim, Satı Hanım ve Burak çok teşekkür ederim ![]() Bettyycim, bana daha önce gönderdiğiniz mum çiçekleri aldı başını gidiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın nurguldk harika görüntüler ellerinize sağlık gün geçtikçe çok güzel olacak bunu şimdiden görüyorum doğallığı yakalamaya çalışın mümkün mertebe, yapay malzeme ve objelerden kaçınmanızı öneririm(benim düşüncem)işiniz çok, ama sonuç harika olur,hep söylüyorum yorgunluk bizim arkadaşımız ancak,akşam geriye dönüp baktığımız da işte o an başarmanın verdiği haz yarının enerjisi oluyor.Bu kadar yazmak yeter işler bizi bekliyor herkese kolay gelsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey çok teşekkür ederim. Bahçede doğallık sizin işiniz. Tavsiyeleriniz aklımda olacak. Daha ben yolun çooook başındayım. Ama yolun başı yokuşmuş gerçekten ![]() İş çok... Ekiyorum, dikiyorum hala boş geliyor gözüme ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Cemo, Kaya bahçeme toprağı kapatacak birşeyler yapmam lazım. Düşünmekteyim... Senin talaş olayı iyi de, rüzgarda heryer talaş olabilir. Taş daha iyi olacak sanırım. Ama onca taşı nasıl bulacağım bilmem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Nurguldk bahçeniz her gün biraz daha güzelleşiyor.Yeni aldığınıç çiçekleriniz çok güzeller,güle güle büyütün.Kaya bahçenize şimdiden bayıldım,daha sonraları harika olacağından eminim,formu çok hoş.bence üzerine taş kapatın,şöyleki bazı yapı marketlerde l kg kadar torba içinde mıcır cinsli renkli veya beyaz taşlar satılıyor,ben bir sene evvel Bauhaus dan almıştım.kaktüslerin aralarına onları koydum,pembe renkli olduğundan çok dekoratif durdu.Sizinki çok çok güzel olur sanıyorum.Ellerinize sağlık,bahçenizden her gezişimde zevk alıyorum.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım teşekkür ediyorum. Söylediğiniz gibi o renkli ve beyaz taşlar çok hoş duruyor. Benim kaya bahçesini 15-20 kg taş bile kurtarmaz diye düşünüyorum. Haftasonu Bauhause ve diğerlerine uğrayacağım sanırım. Burada taşçılar var onlara da bakarım artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Epey rüzgar gördü ama yayılmadı. Üzerine yağmur yağınca talaş sindi, ve yapıştı toprağa. İstersen talaştan sonra mıcır serpersin biraz. Senin kaya bahcesi büyük, renkli taş maliyetli olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Talaş- mıcır .. Bu olabilir. Çünkü yazın da burada çok rüzgar oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|