![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
![]() Alıntı:
Öneriler için çok teşekkür ederim. İnanırmısınız hep istediğim birşeydi evin terasına doğru uzanan evi saran sarmaşıklar. Ancak evin çevresi tamamen yürüme yoluyla kaplı olduğundan yapamıyorum. Gerçi deneyeceğim ama sarmaşığın biraz fazla yol katetmesi gerekecek Sardunyaları hiç düşünmedim ben aslında. Ankarada dışarıda kalabiliyor mu kışın? Eğer öyle değilse artık kışın eve alınacak bitkiler beni aştı.. Epey saksı taşıyacağım gibi görünüyor Hosta kesinlikle çok hoş..Şu anda bahçede ekili ancak daha küçücük uç çıkarabildiler havalar sayesinde. Şelale bu sene iptal, onun yerine yamaç kaya bahçesi olacak. SEdumlar bol bol orada yerini alacak ![]() Barbekü bahçesine çıkan merdivenin kenarları derken taş çiçeklikten mi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse orada güz soğanları ekili. Ancak onların çiçekleri geçtikten sonra orada hoş durabilecek, soğanların çürümemesi için de fazla su istemeyecek bir çiçek arayışındayım. Orası neredeyse tüm gün güneşli. Şu anda Lisianthus olabilir diye düşünüyorum. Ama onunda çiçekli kalma süresi kısa. ??? Fikirlere açığım Sizin bahçenizi de takip edeceğim zaten ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|