![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Bu günlerde gülibrişimler en güzel halde, yani çiçekte olduğundan; gözüm odaklanı veriyor. Ama gaurayı benzetiyorum zakkuma..Büyük dikkatsizlik. ![]() Gülibrişimin salınan yapraklarını yakın plandan görürüz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
maşallah sayın nevzat, hasat zamanınız epeyce yaklaşmış. saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Nevzat dahlialara bayıldım. Renk ve büyüklükleri harika....İnşaallah çelik yaparsınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
çok güzel gözüküyor altın çileği ne zaman hasat ediyosunuz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağolun teşekkür ederim, ben çelik değilde soğanlı diye biliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nevzat ,yanlardan çıkan zayıf sürgünleri dikkatlice kesip torf toprakta ve yarı gölge bir yerde ,suyunu eksik etmezseniz , aynı dahliadan seneye bir tane daha edinmiş olursunuz....tabii komşuda pişer bize de ...ehhh...belki düşer hesabı ...olarak size su izahatı yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Nevzat dahlialar harika görünüyor pepino ve altın çilek maşallah büyümüş gelişmiş hasat zamanı yaklaşmış ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın berrinb hanım, merhaba. Siz çelik konusunda uzmansınız ben beceremiyorum valla, zaten Atlas için sizi bekliyorum, gelince dahlia çeliklerini hem size hem bana yaparsanız sayenizde çoğaltmış olurum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağolun çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nevzat bey, Dahlia için dünyanın bir ucuna bile giderim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım Nevzat bey bayramınızı kutlar ailece nice sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim...Selamlarve sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Sonbahar güzelleri göz dolduruyor nevzat bey. solanum hep çiçekli göz doldurucu. Gauranız ne güzel serpilmiş maşallah. Size güvenerek bahçeye diktiğim sundavil (mandavilmiydi, aradaki farkı hala çözemedim de ![]() Daha sık görmek isteriz bahçenizi, mutluluklar size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Sayın cemo, Valla onu bende çözemedim (sundavil-mandavil) ama benimki çok iyi sayılmaz yeri güzeldi ama toprağı güzel değildi ondan olabilir. Solanum'la yeni tanıştım ama sevdim güzel bir bitki. Herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nevzat,, sonbahar kadifeleriniz ve bodrum papatyalarınız sanki daha güzelleşmişler...İşi bir hayli ilerletmişsiniz, Pepinolar,altın çilekler ...Afiyet olsun....Benim atlas inşaallah duruyordur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Berrin hanım, Evet bazı bitkiler canlandı kendi hallerine bırakmıştım ondan olabilir, Pepino ve altın çilek ilk defa dikmiştim, bilmiyorum seneye dikermiyim. Valla atlas'ı sizden haber çıkmayınca bir arkadaşa hediye ettim, demiştim saksılı bitki bakmak bana çok zor geliyor, ama arzu ederseniz 1 ad. daha paulovnia verebilirim. Selamlar, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nevzat..Yeni yılınızı kutlar ..2012 de sağlıklı,mutlu bol çiçekli , günler dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|