![]() |
|
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Nevzat güllere maşallah diyelim harika sebzeler saglıklı görünüyor mercanın çiçekler çok güzel ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sayın nevzat bey,gül ağcınız muhteşem ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nevzat Sundaville ve mandavilleyi havuzun kenarına, duvar dibine diktim nihayet ![]() Bakalım kışı atlatacaklar mı. Benimkiler yeni yaprak cıkartıyor, sizin güzeller açmaya başlamış, kıskandım ![]() Ola ki; kışı atlamazlarsa diyerek, çelikten ürettiklerimi saksıda büyütüyorum. Mutulukla gezdim bahcenizi. Clematislere bayıldım, mercanla mıydı o gördüğüm açmış hani. Çok çokkk güzel herşey, sağlıkla tadını çıkartın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Eviniz, bahce, cicekler hersey cok güzel sayin nevzat. Elinize saglik. Mutluluk ve saglikla tadini cikarmanizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Sayın cemo, İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, benimki dıplabenia mandevilla'ya çok benziyo biraz daha büyük çiçeklisi, çiçeği çok ama boy yapmıyo (sarmaşık gibi) bakalım ne olacak. Evet Mercan, ne kadar ilginç çiçekleri var değilmi! Bende sizin göletin projesini rica edicem eğer mümkünse, çok güzel olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Herşey bir harika ama ham elmalar çocukluğumu hatırlattı, karnımızıda ağrıtsa toplar yerdik çocuklarla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşım yaptı branda ile, inanın daha sağlıklı bizim havuzdan. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nevzat liliumlar zambak çok güzel yeşil elmalar harika görünüyor yasemin ve güllere bayıldım ellerinize emeginize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
En kısa zamanda, size arkadaşımın havuzunu resimleyeceğim. Kararı siz verin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili arkadaş Nevzat, Yazlık bahçeme yaptığınız ziyaret ve bahçenizde görüp beğendiğim Palownia ağacının fidanını bana hediye ettiğiniz için buradan da teşekkürlerimi ve memnuniyetimi bildirmek istiyorum. O gün biraz göz atsak da ,ben bu gün bahçenizi tekrar dolaştım. Sizin clematisleriniz bir hayli gelişmiş,yasemininiz de fevkalade, güller ona keza.... Sebze bahçesi de fevkalade görünüyor.İnşaallah iadeyi ziyaret edeceğim....Vallahi bahçelerde sizi pek göremiyoruz ama sessiz sessiz çok güzel işler başarmışsınız,ellerinize sağlık...... Eh ..artık yakında olduğumuza göre domatese bu sene para vermeyiz ![]() En kısa zamanda Uğur la sizi ziyarete geleceğiz. Uğur da sizi çok sevdi. Biz sizi yine bekleriz...O gün istediğimiz gibi ağırlayamadık, kusura bakmayın....Selamlar sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nevzat Bey, Sayfanızı üstten aşağı tarayarak alta doğru inerken gözüme çarpmıştı. Bir de lilium fotoğrafı görmüştüm. Ham elmalar da vardı. Gözüme ilk çarpan en üstteki şeftali olmuşdu. Haklısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nevzat bahçenizin genel görünümü harika şeftaliler olgunlaşmaya başlamış lilyumlar çok güzel görünüyor ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Periş, ilginiz ve görüşleriniz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Nevzat bey tek tek sayfaları inceledim hepsi bir birinden bakımlı ellerinize yüreğinize sağlık bahçenizin uzun uzun keyfini sürmenizi dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın Nevzat; Zakkumlu resmin sol köşesine doğru açık yeşil renkli ağacınız gülibrişim mi yoksa akasya ya da ..? Sağlılklı günler dilerim. Düzenleyen ligustrum : 10-07-2011 saat 11:30 Neden: yanlış yazım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|