![]() |
|
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Serilaaa begonyalar çok güzel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Begonyaların kıskandım benimkiler daha tomurcuk bie vermedi. Senin begonyaları gösteryimde bari utansınlar. Zıpçıktının rengide çok güzel sefayla seyret. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
sayın serilaa yan bahçeden geliyorum, sıra sizin bahçedeydi gezdim, yine dinlenmek için mola vermiştim. bir önceki bahçede yiyecek birşey bulamadım. sizin bahçede; domatesler ve biberler var, ekmeğim de yanımda. olsun, domates ve biberlerin olmasını beklerim. ![]() saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar bu akşam ilk teravih namazı başlamakta ve ilk sahur yemeğiyle beraber 1.Ağustos.Pazartesi günü Ramazan-ı Şerifi idrak edeceğiz. Ramazanın tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diler.Cenabı Haktan sağlıklı bir şekilde Bayrama erişmemizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Serilaaa maşallah altın çilekler biberler domatesler harika görünüyor ellerinize sağlık hayırlı Ramazanlar sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Tohum ve çelik hazırlanması
Sezon sonunun yaklaşmış olması sebebiyle tohum ve çelik zamanı gelmektedir.Bende hem tohumları toplamak,hemde kendi bitkilerimden çelik yaparak sezon sonu paylaşım için hazırlanmaktayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Çelik olarak hazırlanan ve hazırlanacak olan Pasiflora cerulea,yasemin,Kurdela çiçeği,telgraf çiçeği,buz çiçeği,acem halısı ve sardunya çeliklerinden isteyen arkadaşlara Bayram ertesi İstanbula döndüğüm zaman gönderilebilir.Arzu eden arkadaşların özelime adres bilgilerini göndermeleri yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili serilaaa,tüm çiçeklerin çok güzel. Tohum hasatı başlamış gelecek yıla hazırlık hepisini salıkla yetiştirin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn.serilaaa ruj çiçeginizden de çogaltın bence.Digerleri gibi oda çok güzel görunuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Allah razı olsun sevgili Serilaaa, dualarınıza yürekten "amin" diyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |