![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
sevgili serilaaa Herşey çok güzel, eviniz, bahceniz, çiçekleriniz, ağaçlarınız ama ben sokağınıza bittim. Beni çok etkiledi, büyüledi. Resmen kartpostal gibi. Ressamların insanların hayalindeki gibi. İnsan saatlerce dolaşsa bıkmaz diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Sayın serilaaa, merhaba. kendimi çiçek fuarındaymışım gibi hissettirdiniz, petunyalar, sardunyalar... ne kadar çok çeşitli bitkileriniz var, hepsi çok harika. Torunlarınız da çok şekerler, Allah bağışlasın. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serilaaa harika bir eviniz, çiçekleriniz en önemlisi dünya tatlısı torunlarınız var.Allah nazardan korusun.Aramıza hoş geldiniz. Portulaca umbratic çiçeklerinizin renk zenginliğine şaşırdım, bende portakal rengi vardı ve ismini bilmiyordum sayenizde sizden öğrendim çok teşekkür ederim,ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sn.serilaaa çiçeklerin kaktüslerin harika ama ben o iki güzele bayıldım allah nazarlardan saklasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Sayın serilaaa; İlk fotoğraftaki kayısıyı görünce, Kayınbiraderimin Avşa' daki yazlığına gidiş-dönüşüm aklıma geldi. Onunda bahçesini süsleyen bitkilerden biridir. ama toprak kumlu olduğu için sürekli su ve gübreleme gerekiyordu. 10-12 yıl önce, Tekirdağ' dan Ömer kaptan'ın takalarıyla giderken sorun yaşamadık. Ammaaa! Dönüşte poyrazda, yarı belinden kırılacakmış gibi çatırdayan gemicik, beni Avşa' dan son getiren deniz aracı oldu. ![]() ![]() ![]() Ama yinede; bahçeniz, son derece elit bitkileriniz ve dünya tatlısı torunlarınız Avşa' yı herşeye rağmen görmeye ve gitmeye değer kılıyor. Esenlikler dileğiyle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
serilaaa avşa balkon ve bahçesi
Sayın Orhan Özbilgiç şimdilerde Avşa adasındaki ulaşım daha modernleşti.Ömer Kaptan'ın tahta teknesi Saç'tan büyük Arabalı Vapur'a dönüştü.Ayrıca daha büyük teknelerle tır nakliyatı bile yapılmaya başlandı.Bu yüzden ulaşımda korkulacak kadar sorun yok.Her zaman Avşa'ya bekler ayrıca iltifatlarınıza teşekkür ederim.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Torunlarınız ve çicekleriniz çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Kaktüsler harika.Keza semizotları da çok güzel her rengini almışsınız.Ben iki rengini almıştım.Şimdi serada ne oldu bilmiyorum.Umarım iyidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bahçeniz çiçekleriniz hele torununuza bayıldım ![]() Balkonu gezerken yazı yaşadım .Ne kadar güzel rengarenk çiçekler daha 3 koca ay var. Çiçekleriniz çok bakımlı onları çok sevdiğiniz belli ,Onlarda size bol çiçekleriyle karşılık vermişler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Sayın serilaaa; Avşa adsı çok güzel görünüyor. Bahçenize çok emek vermişsiniz.Çok güzel fotoğraflar. Torunlar, evlatlar ohhh deymeyin keyfinize.Allah sizlere uzun ömürler versinde bu güzellikleri hep yaşıyasınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|