![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
metafiz / Teyzemin bahçesi
Merhaba arkadaşlar ben bahçesiz bir evde oturuyorum.Sitedeki bahçe resimlerini imrenerek seyrediyorum.Neyse ki teyzem bahçe özlemimi biraz gideriyor.En büyük keyfim teyzemle bahçesinde çay içmek.Geçen gene bahçede çay içerken sizlerle bu güzelliği paylaşmak için biraz fotoğraf çektim,ama hazırlıklı değildim ve cep telefonumla çektim umarım beğenirsiniz. Bahçe Tokat'ta şehir merkezinde,kalabalıktan uzak ve biraz yüksekte.Manzarası da güzel.Teyzem çiçekleri kategorilemiyor,yani dağınık bir şekilde dikmeyi seviyor. Düzenleyen metafiz : 20-04-2010 saat 14:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sayın metafiz ne kadar güzel bir bahçe.Üstelik çok çeşitli çiçeklerde var.Bu güzellikler içinde bir bardak çay hakkaten çok keyif verir insana.Siz ve değerli teyzenize selamlar ve karadenizden sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Umarım sevgili metafiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Metefiz teyzenizin bahçesi ve çiçekleri çok güzeller. Ellerine ve emeklerine sağlık. Son resimdeki koyu pembe çiçeğin adını öğrenebilir miyim? Fakat yanlış yere açmışsınız. Üyelerin bahçeleri bölümüne açsanız daha iyi takip edilirdi. Sevgiler... Düzenleyen Sevgi Durul : 20-04-2010 saat 14:02 Neden: Eksik ifade |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Bir iki tane de ev içinden fotoğraf
![]() deve tabanı ![]() arap saçı,kurdale çiçeği,yılbaşı çiçeği,dresena marginata ![]() difenbahya ve deve tabanı ![]() peygamber kılıcı ![]() Bu sarmaşık gerçekten çok ilginç,duvarı delen diyorlar burda.Gerçekten de duvarı öyle bir tutmuş ki ayırmak mümkün değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2008
|
Sevgili Metafiz teyzenizin ellerine sağlık, gerçekten çok güzel bir bahçesi varmış. Darısı başımıza ne diyelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2010
|
Sevgili metafiz,çok güzel bir bahçeniz var tebrik ederim.yanlız bir şey dikkatimi çekti bahçenizde incir var. benim bildiğim incir karasal iklimde olmaz. Tokatın iklimi karasal iklim değilmi?Nasıl incir oluyor ?.İncirinizin cinsi nedir?forumda bazı arkadaşlar soğuğa dayanıklı incir çeşidi falan araştırıyorlar.Onlarada yardımcı olmuş oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aliok1 Tokat'ın iklimi, karasal iklim ile Karadeniz iklimi arasında geçiş gösteren bir iklim.Zaten Orta Karadeniz Bölümünde.Komşusu Sivas kadar soğuk olmuyor,ama tabi Samsun kadar da sıcak olmuyor.İl dışı ticaret yapılacak kadar çok olmasa da incir ağacı burada rahat yetişiyor.Ama Adana'da gördüklerim gibi iri ve çok olmuyorlar..Bahçe de hem siyah hem yeşil var.Ama cinslerini ben de teyzem de bilmiyoruz.Biz sadece yiyoruz ![]() Kusura bakmayın fazla yardımcı olamadım,teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Sevgili Metafiz emeği geçenlerin ellerine sağlık, gözlerimiz yeşille dinlendi ![]() Ben orada bir yerde maviş mi gördüm ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|