![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın gilan ,oxalisler bahçenin birçok yerinde fışkırıcasına çiçekleriyle renk katıyorlar.Evet ağaçlar henüz küçük ,teyzemin elinde herşey hızlı gelişiyor sanki eminim çok sümez gelişirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sevgili metafiz nerelerdesin?Teyzen de yok şu güllerden bir kaç tane koparsam mı acaba?Mis gibi de kokuyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Buralardayım Sevgili KARADENİZ37 ,güller şimdi daha güzel ama ne zaman fotoğraf çekmeye karar versem bir aksilik çıkıyor bir kaç tane geçen aceleyle çekmiştim onları ekleyecem.Güllerden geldiğinde koparırız tabi ki, kardeşinin mezuniyeti ne zaman? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
OOOO buralar şenlenmiş renklenmiş ne güzel.Pembe gül ne bereketli MAŞALLLAH.Lütfen gülleri benim için şöyle içine çeke çeke kokla.Allah bir aksilik vermezse bu haziran mezun olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Gerçektende çok güzel teyzenin ellerine salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Sevgili metefiz ; teyzenizin bahçesi bakımlı,düzenli bir bahçe Ferah insanın içi açılıyor. Çiçekler ,güller çok güzeller.Teyzenizin ellerine sağlık.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Sayın Minarislim ,teyzeme de okutuyorum mesajlarınızı çok mutlu oluyor.Sizin de bu bahçeye katkınız olacak ,gönderdiğiniz goji ler çimlenince inşAllah teyzemin bahçesine de dikeceğim ; çokça yiyip sağlıklı olsun.Size teşekkür ediyorum.Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sayın metafiz güller coşmuş teyzenizin ellerine saglık hörmetler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|