![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
kivilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
cüce nar. hakan temel en kısa zamanda sana ulaştıracağım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili cemo evet kivilerde bayağı var. bir ay kadar önce bir kişi bende kivi olduğunu öğrenmiş, kivi salacını nasıl yaptığımı görmek için geldi.ilk sözü aman Allahım ne kadar da var dedi.? iki gün sonra 7 ağaç kurudu (ASLINDA NAZAR A İNANMAM) ama inanasım geldi. çok üzüldüm gözüm gibi bakıyordum. çünkü 1996 yılında onlara çok para vermiştim.aslında gözüm parada değil yıllarım onlara bakmakla geçmişti. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzüldüm kayıplarınıza. Ben nazar etmem ama, kocaman maaşallahhhh diyorum yine ![]() Bana sürekli neden kivi dikmiyorsun diye soruyorlar. Çocuklar kivi yemiyor, epey yer işgal edeceğinden dikmeyi düşünmüyorum. Allah sağlıkla yemek nasip etsin. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili cemo yinede dik çocuklar yemiyor ise siz ve beyefendi yer, siz olmassa bir Allahın kulu yer börtü böcek yer. hiiç yenecek kalmaz valla bende yiyici çok(etrafımda) sizi bilmem selamlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
ne çiçekleri ne de meyveleri koruyamıyorum.tek çarem gitmek her tarafa harekete duyarlı sersörlü lamba takmak zorunda kaldım. bakanlıkta bu kadar lamba yok. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
çiçeklere yer ayarlamaktan kiviye yer kalmadı. Eepey bir meyve ağacı var bahcede. Geçen yıl Ayvalar, töngeller yerlere döküldü, gelene gecene toplayın diye yalvardım. Coğu ziyan zebil oldu. Dikecek yer kalmadığından, ters dutu saksıya diktim )Sizin etrafta hırsızlık cok demek, cok kötü. Burada herşey dışarda, şeytan kulağına diyeyim, kimse el atmadı şimdiye kadar. |
|
|
|
![]() |
|
|