![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Aman allahım bu ne güzellik, pempe ve mavi mavinin ren çok canlı. Sevgil gurbik67 ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
sevgili sevim4 çok teşekkür ediyorum sağol. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili cemo fazla umursayıp (4 )gözle illada olsun dersen maalesef meyve sebze olmuyor. ben gojiye gösterdiğim ilgiyi çocuğuma göstermedim, sonunda ne halin varsa gör , ister ol ister olma dedim valla kızdım bir haftadır su bile dökmedim bugün baktım , şimdilik 5 adet gojisi varrr. hele şükür. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-05-2010
|
Çayın lafımı olur..Hani bi şarkı vardı; Aynı şehirde nefes almak bile yetiyor''diye. Bu da öyle bişey işte. Varlığını bilmek yeterli.Sen yeterki geliyorum de gel..Pepino konusunuda balkonun ve hanımın durumuna göre bi değerlendiririz o zaman![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim hakan. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sizinde pazardan kompost yapmak için topladığınız artık bitkileri onlar için topladığınızı ,uğraştığınızı anlasalardı. nankörlerrr kimin meyvesini kime vermiyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada bir ziraatçi, boşuna uğraşma abla, bu Ereğli de şeftali ve nektarin zor dedi. Seneye oldu oldu, olmadı kendileri bilir, keser yerine ıhlamur dikerim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili cemo her halde şeftali ağacının ömrü az oluyor, tam emin değilim ama benimkiler de bu sene tamamen kurudu hiç kalmadı. |
|
|
|
![]() |
|
|