![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
sayın minarislim bahçem Ankara Kazan orhaniye köyü mezarlık yanında |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Sevgili Minarislim,sesiz sedasız çalışıyor gibi; tabii susadıkçada kavunların olgunluğuna bakıyor! Bildim mi?(Sanırım öyle yoruluyor ki,parmaklarında forumda yazacak güç kalmıyor???)Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sanırım öyle yoruluyor ki,parmaklarında forumda yazacak güç kalmıyor???)Kolay gelsin.[/QUOTE] Sayın Zafer Sizi çok iyi anlıyan bir kardeşiniz var,işte emek bundan daha güzel nasıl tarif edilebilir ki? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer Sizi çok iyi anlıyan bir kardeşiniz var,işte emek bundan daha güzel nasıl tarif edilebilir ki?[/QUOTE] Sayın Yücel Bey pardon, yukardaki Sayın Zafer ifadesi; sanırım ''Sayın Minarislim'' olacak değil mi? Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Zafer bey madem Ankaradasınız sizede ikram edebilirim.''Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım.''Beklerim.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Minarislim,içten cevabınıza teşekkür ediyor İnşallah kısmet olursa diyorum.Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-09-2010
|
keşke saksılara da biraz özen gösterilseymiş.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksılar geçici,tarlaya dikmek için hazırlandı.Özenilmemesini sebebi budur.Ne bulduysak diktik. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeden Yapılan işlerin resimleri tek tek çekiliyor.Hazır olunca yükliyeceğim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Minarislim Kardeş sizi tebrik ediyorum azminize hayranım.Gelecek bahar da her şey daha güzel olacak bunu biliyoruz.selamlar. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafersu evet Sayın Minarislim olacak,sizlerin de yorulacağı günlerinizi yazmanızı görmek dileğiyle her şey gönlünüzce olsun.sevgiyle kalınız. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Minarislim Bey'in yaşadıklarını bizatihi yaşadığımdan, Ona güç vermek, yazmasını teşvik etmek amacıyla yazmıştım o yazıyı. Bendeniz ise yorulmasına yoruluyorum ama bazı teknik nedenlerden dolayı sizlere yansıtamıyorum.İnşallah sizin isteğiniz doğrultusunda, dileğinizin gerçekleşmesi umudu ile.Saygı ve sevgilerimle, kalın sağlıcakla. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın orhan özbilgiç,sayın Yücel CanpolaSayın zafersu İnanırmısınız mesajı yazarken sandalyede zor oturuyorum.orgunluktan ve sızıdan.Dostlarım ne yazmış diye bakmıak için açmıştım. avuçlarımı yumamıyorum.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
yeni bahçemin küçük konukları.Büyükleri Kasımda gelecek.Birde tepenin ortasına kamelya yapacağım. Aşağıdan kamelyaya tahta merdivwn ile çıkılacak. Otantik bir şey olsun istiyorum |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni küçük konuklar hayırlı,ürünleri bol,ömürleri uzun olsun.Hepsi değişik çeşit galiba.Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
resimlerde mum çiçeği gördüm sanki.yanılıyormuyum. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet mum çiçeği.Cam kenarında büyüyor. El değemiyorum küsüyor. Hatice hanım göndermişti.HAtice hanıma teşekkür ederim.Fotoğraf çekip ekleyeceğim. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
mum çıçeği
Mum çıçeğinin keyfine diyecek yok. Büyüyüp serpiliyor.Bu arada hafta sonu birde hayırlı işimiz var. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
bizim bahçenin güz meyveleri |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitkilere diyecek sözümüz yok! Yalnız bu hayırlı iş, ne iş? Siz bekar mıydınız? ![]() Allah mesut etsin. |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Alıntı:
bende diyorum kulağım niye bu kadar çok çınlıyor maşallah mum çiçeğinizde epey yol katetmiş. Kızınızı nişanlamışsınız, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Eee yaş ilerliyor bizlerde, kızlarımızda el bebek gül bebek yinede tabiiki büyüyecekler ve Evlenecekler. Bahçenizde bahar ayına hazırlanıyor. İnanınki nasılda iç geçirerek bakıyorum bahçenizin resimlerine keşke yakınınızda olsaydımda o ağaçlardan bir tanesini ben size ekiverseydim. Kısmet belki kavun karpuz zamanı ve ya Dut zamanı yolum düşer Ankara'ya offf gözümde canladı valla.Sevgiler Antalya'dan |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili minarislim,bayramınız kutlu olsun. Hoyalar çok güzel gelişmiş ellerine sağlık. Bende mutluluklar dilerim allahım sununu getirsin. Ayvalar sararmış güle güle yiğin. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2010
|
dayı çok güzel olmuş alah devamını erdirsin biz bunlaları afiyetle yedik |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sevim4 ;Teşekkür ederim.amin. üst yazıda gördüğünüz gibi bana kalmamış.Yemişler. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaaan yeğenim afiyet olsun. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Minarislim, hayırlı işinizin hayırlara ve mutluluklara vesile olması dileği ile, geçmiş bayramınız kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Hayırlı işiniz hayırlı olur inşallah. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın zafersu,sayın fikreteren,sayın orhan bey,sayın umutyolcusu;Ben tabiiki evliyim.Bir kızım, birde oğlum var.Kızımı nişanladık.İki yıl sonra da evlendireceğiz.İnşaallah hayırlı olur.dualarınıza amin diyorum. teşekkür ederim.Allah razı olsun. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|