![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sayeniz de bir türlü ismini öğrenemediğim bitkilerimin Althernanthera olduklarını öğrendim.Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Zeki bey iyi aksamlar. Müsadeniz olursa bir konuda fikrinizi almak istiyorum cünkü sizin bahce düzenlemedeki zevkinizi cok begeniyorum. Esimin kazara motorlu tirpanina kurban giden bir yayilici ardicim (juniperus horizontalis)var, bir de blue carpet denilen mavi cesidinden. Bunlarin ikisini yanyana diksem birbiriyle uyum saglar mi, mesafe birakirken ne kadar olmasina dikkat etmeliyim? Simdiden tesekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Juniperus horizontalis'in çapı 1,5 metreyi bulur. İki tane 1,5 çap zaten çok olur. İkisini ayrı ayrı dikin hem renk olarak hem alan olarak bölmüş olursunuz Sizin bahçe eğimli, yukarıdan aşağı doğru pek güzel yayılabilir. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En son resim esimin motorlu tirpanina kurban giden zavalli juniperusum. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da leylagin altinda keyifli büyüyen blue carpet. Ona hic dokunmuyorum kistan beri iki kati kadar büyüdü. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne de olsa artık daha iyi tanışıyorsunuz .Şaka bir tarafa, Althernanthera İzmir de kışın dışarıda kalabiliyor mu? Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Zeki bey ; ben de size aynı soruyu soracaktım . Yaprakları ile öne çıkan bitkilerbu yıl dikkatimi çekmeye başladı ,üçünü de yaz başın da aldım.Bura da korunaklı bir yere alırsam yaşıyacağını düşünüyorum ,olmaz ise kapalı balkona alırım.Şu an yarı gölge de mutlular. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakın size bir yakın planını göstereyim: ![]() Selamlar |