![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçem 400 m2 kadar. Ama fotoğraflarda büyük görünüyor. Yine beklerim. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Sık sık ziyaret edeceğimden kuşkunuz olmasın Ben de aşağı yukarı o kadar tahmin etmiştim. Fotoğraf çekimi etkili oluyor daha büyük görünmesinde ama bir de sanırım çiçeklerin, bitkilerin yerleşim düzenleri. Bahçeye derinlik kazandıracak şekilde düzenleme yapılmış olması. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik
|
Uğranmazmı hiç . Her uğradığımızda aynı hayranlık ifadelerini sunacağız sanırım. Emeklerinize sağlık. Allah sağlıkla keyifle oturmayı, sefasını sürmeyi nasibetsin.![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dileklerinizin cümlemize nasip olsun ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun tarh da geçen hafta, daha önce açmış olan, Clematisler, Geranium psilostemon, vs lere ek olarak 27 Haziran haftasında açan, Flipendula rubra 'Venusta'. Ondan bir görüntü vereyim, gerisini 3 Temmuz haftası fotoğrafları araında vereyim de zaman sırası bozulmasın: 2,5 metre boyunda otsu bir çok yıllık. Çiçeği de ne kadar pamuk helvasına benziyor değil mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sollya heterophylla yı daha önce tanıtmıştım. 1,5 metre boyunda Avustralya kökenli. Soğuğa dayanıklı olmadığı için saksıya dikmek lazım. Geçen sene dağıttığım tohumlardan hiçbir haber alamadım. Ben çok seviyorum. Size şimdiki halini göstereyim: ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen Dahlia 'Fireworks' ün kırçıl renklerini pek beğenmemiştim. Dahlia 'Figaro' nun düz renklerini daha çok seviyordum. Bu sene sanki rüzgar döndü gibi. Bakalım siz hangisini daha çok seveceksiniz? Dahlia variabilis 'Fireworks': Dikkat! ön tarafta "çömelen" güzel Alstromeria 'Dandy Candy' ![]() ![]() Dahlia variabilis 'Figaro': ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Formülün bir kısmını kiraza yukarıda çıtlattım ![]() Sen de uygula, farkını göreceksin ![]() Selamlar sevgiler |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| botanik bahçesi, çok yıllık |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|