![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
Zeki bey harika bir bahçe yaratmışsınız. Zevkle gezdim. Penstemon heterophyllusu feci biçimde kıskandığımı söylemek isterim. Benim zavallı küçücük saksıda 1 karış boyunda küçücük çiçekler açmaya çalışıyor, yarın ilk işim onu daha büyük ve derin bir saksıya almak olacak büyüyüp gelişsinde sizinkiler gibi çiçek açsın diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik
|
Zeki bey; müthiş bir emek ve çok güzel bir bahçe. Ağaçlar, bitkiler çok üstüste değil. Ne kadarlık bir alanı kaplıyor bahçeniz. Toplam büyüklüğü ne kadar. Çok daha fazla fotoğraflarını bekleriz o estetiği, zerafeti görmek için. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçem 400 m2 kadar. Ama fotoğraflarda büyük görünüyor. Yine beklerim. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Sık sık ziyaret edeceğimden kuşkunuz olmasın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Kaybettik
|
Uğranmazmı hiç ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dileklerinizin cümlemize nasip olsun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Uzun tarh da geçen hafta, daha önce açmış olan, Clematisler, Geranium psilostemon, vs lere ek olarak 27 Haziran haftasında açan, Flipendula rubra 'Venusta'. Ondan bir görüntü vereyim, gerisini 3 Temmuz haftası fotoğrafları araında vereyim de zaman sırası bozulmasın: 2,5 metre boyunda otsu bir çok yıllık. Çiçeği de ne kadar pamuk helvasına benziyor değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sollya heterophylla yı daha önce tanıtmıştım. 1,5 metre boyunda Avustralya kökenli. Soğuğa dayanıklı olmadığı için saksıya dikmek lazım. Geçen sene dağıttığım tohumlardan hiçbir haber alamadım. Ben çok seviyorum. Size şimdiki halini göstereyim: ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeme hoş geldiniz. Penstemonun çok fazla çeşidi var, bazıları çok minyatür. Ama genelde güneşi çok seviyorlar. Ben penstemonu çok seviyroum. Bahçemde briçok türü var. Kısmet olursa açtıkça onların fotoğraflarını koyarım. Yine beklerim. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
botanik bahçesi, çok yıllık |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|