![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Moderatör
|
Sayın Zeki Yağlı, muhteşem bir bahçeniz var, ellerinize sağlık. Hep büyük ağaçlara özenmişimdir. Ulu ulu ağaçlarım olsun istemişimdir ama ne yazık ki yok. Bu özlemimi sizin bahçenizdekileri seyrederek gidereceğim. Çiçek çeşitleriniz de çok, Kiraz'ın dediği gibi sizden öğreneceğimiz çok şeyler olacak. Bahçeniz adeta clematis cenneti, ne kadar güzel. Bu kadar sardırmak ne kadar zaman aldı? Sağlıkla, huzurla tadını çıkartın ve bu güzellikleri bizlerle paylaşmayı da ihmal etmeyin lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Samimi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet bahçemde güzel ağaçlarım var. Bazen fazla gölge oluyor diye alt dallarını kesiyorum. Bazen onlardan sızan ışığa uygun bitki bulmaya çalışıyorum. Ama hepsini çok seviyorum. Bir başka sefere sizlere onları tanıtacağım teker teker. Benim birikimimden isteyen herkesin yararlanmasını çok arzu ederim. Bildiklerimi gruba vermekten mutluluk duyarım. Clematis sınırım 5 yıllık. (Sonradan eski resimler baktım yaklaşık 10 yıllık olduğunu gördüm). Bazılarının yerlerini değiştirdim birkaç kez. O sene çok mutlu olmuyorlar ama ertesi seneden itibaren eski güzelliklerine kavuşuyorlar. Fırsat buldukça beklerim. Vaktinizi kaybetmiş olmayacaksınız. Selam ve sevgilerimle Düzenleyen Zeki Yağlı : 09-06-2010 saat 06:22 Neden: Clematis yaşı düzeltme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
botanik bahçesi, çok yıllık |
|
|