![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
![]() Köşeye ektiğim büyük sellukam hiç çiçek açmamıştı, ancak şimdi çiçek goncalarıni vemeye başladı bakalım çiçeğini bu saatten sonra açabilecek mi? Arka fonda şımarık çan sarmaşığımın çiçeği tepelerden gülümsüyor ![]() Evimin bahçesinde yağmurdan sonra sardunyalar. ![]() Sevgili dünürümün bana Çanakkale'den getirdiği yazın kuruyan kışın canlanan kırmızı gül gibi açan sarmaşık verdi.İsmini bilmiyorum, yeni yeni yapraklanmaya başladı, acaba kışın açan clematis çeşitlerinden biri mi? Çiçeklerini merakla bekliyorum. ![]() Bu sanat harikasını bozmaya kıyamadım. ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 02-11-2010 saat 14:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Müşterimin hediye getirdiği değişik bir kasımpatı, saksıdan aşağı sakan minik çiçekli cinsi. ![]() ![]() Son anda komşumun köklenmekten kurtardığı kasımpatlarım yavaş yavaş çiçeklenmeye başladı, aralarında sarı ve kırmızı beyazlı olananı da vardı, galiba yoklar, akibetlerini bilemiyorum ![]() ![]() pepinolar daha yeni çiçeklenip meyveye dönüşüyorlar. ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 02-11-2010 saat 14:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|