![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ödül ve gelen hediyelerimi hayvan barınağına bağışladım. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir defa değil, iki kere kutluyorum sizi. Forumun bir üyesi olarak sizinle gururlandığımı da söylemeden geçemeyeceğim. Başarılarınızın devamının sürekli olması dilek ve saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi ki varsınız Fatoş Hanım'cım... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Asiye, sn. Attar teşekkür ederim. Aslında bahcede düzeni pek sevmiyorum, çiçeklerin arasından aniden çıkan bir çiçek benim için ayrı bir mutluluk kaynağı, her şeyi hesaplıyarak bir bahçe düzeni kurmadım ama her mevsim bahçede mevsimine göre çiçek açmasını isterim. Hacer göreceğiz bakalım. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fatoş hanım tebrik ederimmmmmm ![]() Bir gün çat kapı gelip ,gelemiyecek olan arkadaşların yerine çayımı yudumlayacağım , o renk kuşağının içinde ![]() Bu arada hem peyzaj mimarı daha da önemlisi hayvansever belediye başkanınızı duyunca Güzelbahçe'ye taşınasım geldi ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzelbahçeye geldiğimde doğru dürüst kimseyi tanımıyordum. Bornova doğduğum büyüdüğüm yerdi. Bura da çok kısa zamanda belediyemizin etkinlikleriyle yeni edindiğim arkadaşlarla kaynaştık. Düşünüyorsan ne güzel olur Nurcan hanım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Atilla'cığım, hep buralardaydım ama tatlı telaşlardan fazla duramıyordum. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
fatoş hanım bu güzellikler kadar alçakgönüllü olduğunuzu anladım. zaten bahçenin güzelliği sahibini anlatıyor . yüreğinize sağlık ... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Fatma hanım sizi tebrik ederim. Ne kadar güzel bir bahçe. emeğiniz her karede apaçık ortada. maşallah nazar değmesin. benim de böyle güzel bir bahçem olsa daha ne isterim ki. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatma hanım; Sizi tebrik ederim. İnsan emeğinin karşılığını görünce, bir başka gururlanıyor. İçimizden birinin, böyle bir ödüle layık olduğunu görmek, bizleri de gururlandırdı. Daha nice ödüller almanız dileğiyle, |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Fırsat bulup da güzel bahçenizi dolaştığımda bu ödülü hak ettiğinize diğer arkadaşlar gibi ben de gönülden katılıyorum. Kutlarım sizi. Her şey gönlünüzce olsun, bu güzellikler içinde hep mutlu olun inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizlerin sayesinde bahçemi daha bilinçli bir şekilde bakmaya çalışıyorum. Sitemize arkadaşlarımıza tekrar çok teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım.tebrik ederim çok sevindim ne mutlu bizlere ki aramızdasın. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Tebrik ederim
Bahçenizde her sene bu güzellikleri görmek arzusuyla Tebrikler |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili fatoş hanım komşunuz olmak vardı ah ahhh ![]() sizinle gurur duyuyoruz. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, ama beni utandırıyorsunuz, bu aslında doğal bir hareket, şartları iyi olanlar bu tür yardımlar yapabilir, emekli olduğumdan beri e. maaşımı kendime hiç kullanmadım, sokaktaki hayvanların tedavi ve mama ihtiyaçları için harcıyorum. Onlarsız ne bahçelerimizin ne de içinde yaşadığımız doğamızın güzel olabileceğini düşünmüyorum. Aksine bizler onların yaşam alanlarını kısıtlayıp bin bir tehlikelere maruz bırakıyoruz. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2010
|
çok güzel bir bahçe, elleriniz dert görmesin. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
sevgili Fatoş; tebrik ederim, çok güzel şeyler bunlar. eeeeee. öyle bahçeyede bu takdir yakışırdı. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. fatoş hanım; Çok güzel bahçeniz ve bitkileriniz var. Özellikle emek ve sabır gerektiren tohumdan yetiştirdikleriniz için sizi kutlarım. Sağlık ve mutluluk içinde büyütün. Sevgilerimle, esen kalınız... Mavişe anneannem gelin duvağı derdi. http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-dscn3297.jpg |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatoş Hanım,bir Kozak'lı olarak sizinle gurur duydum.Bahçenizin güzelliği dillere destan olmuş,ödül almış.Sizi çok tebrik ediyorum.2-3 gündür bahçe sayfanızı izledim.Üzüntü ve sevinçlerinizi içtenlikle paylaşıyorum.Gördüğüm kadarıyla üretmeyi sevdiğiniz gibi paylaşmayı da seviyorsunuz.Özellikle lisileriniz,mavişleriniz,ceylan sardunyalarınız ilgimi çektiler.Eğer paylaşmak isterseniz,ben Kozak Yaylası'ndayım.Sevgiler,saygılar. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Allah sizden razı olsun.Sonsuz teşekkürler.Sizler bizler olmazsak bu hayvanların hali ne olacak?Minnettarım.Sizler orada bizler burada ne kadar hayvana ulaşabilirsek o kadar iyi.Bahçenizi severek gezdim harika ellerinize sağlık.Sevgi ve Saygılar.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|