![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çan çiçeği hiç sorun çıkarmadı, üzerinde hiç böcek, karınca görmedim, yerinide sevince gayet güzel gelişip bahçeden kaçıyor ![]() Süsen için teşekkür ederim, nihayet sayenizde öğrendim, bunlardan karşı yamaçlarda da var, her taraftan fışkırıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fatoş hanım ; katır tırnaklarının içinden çıkanlar iris ( süsen ). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım çok güzelmiş beyaz şebboy annem zor yetiştiğini söylemişti çok şanslısın o zaman.Güle güle büyüt ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
bodrum papatyaları, sepeti kedilerim tarafından yolunan kaktüslerim,poligala onun arkasında çokaz seçilen sarı sarmaşık gülüm, eve geç vakitte ektiğim laleler lilyumlar ve emektar prensesim, en sonda komşum tarafından çöpün yanına konulan sakız iki haftada kendini toparladı, darası benim sakızların başına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoş'cuğum bu menekşenin rengi çok hoş. Tabii diğer bitkilerinde öyle. http://www.agaclar.net/forum/attachm...7&d=1303840724 Küpeyi ben de soracaktım. Bu ara küpelere taktım. Artık almayacağım bitkiler listesindeydi. Şimdilik üç tane oldular. Bu sefer direk bahçeye diktim. Balkonda sıcaktan kaybedeceğime, kışın pet şişelerden sera yaparım diye düşündüm. Düzenleyen Sevgi Durul : 26-04-2011 saat 21:49 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tüm cicekler cok güzel Fatos hanim, söyleyecek söz bulamiyorum. Rengârenk, neseli... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fatoş hanım ; bilgiler için teşekkür ederim . Son fotoğraflar da çok net ,elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma hanım, Nurcan hanım, SDurul, teşekkür ederim. Minik çiçekli hercai menekşeleri sevgili Gilan'ın bahçesinde çok beğenmiş zarif bulmuştum. Küpeler kızım taşınırken bana bıraktı, inşallah onu da öldürmem, daha yaşını doldurmadı,yedi aydır bizlerle Acaba bende çelik alıp bahçeye mi diksem bence güzel fikir. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Papatyalar çok güzel fatoş hanım maşallah bendekilerde böyle çovalır inşallah. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodrum papatyaları ne kadar güzel yayılmış kaktüsler gittikçe çoğalmaya başalmış harika görünüyorlar sardunyanın rengi de çok güzelmiş ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Füsun'cuğum, teşekkür ederim, beyaz şebboyun tohumu atölyedeki iki poligala çalısından biri köklenip eve getirildiğinde toprağıyla geldi sanırım, onuda Hacer'ciğim geldiğinde fark edince korumaya aldım, atölyedeki beyaz şebboyları yaşatamamıştım, |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Günebakancığım teşekkür ederim, kaktüsler vallahi nasıl çoğaldı anlamadım,yavaş yavaş bu işin içine gireceğim galiba Evdeki sakızlarıma bir şeyler oldu, ne dalı kaldı ne de yaprakları, şimdi biraz dipten yaprak çıkarıyorlar ama çok minikler, keyifsizler, atölyedekiler daha iyi kendilerini toparladılar, evdekilerinden tekrar Gönül hanımdan alayım diyorum ama bir türlü gidemedim zaten bana' bunu senden hiç ummazdım' diye söylenecek![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili fatoş clematis beyaz şebboy papatyalar harika ellerine saglık... |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodrum papatyaları, dekoratif taşlar ve kütük, polygala, laleler, o köşe çok güzel olmuş. Polygalayı daha önce bilmiyordum, şimdi sizin bahçenizde görünce araştırdım da -28'e kadar da dayanıyormuş, çok güzel. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Polygala çok dayanıklı bir çalı bitkisi, yerini severse küçük ağaççık oluyor, buralarda yaz kış üzerinden çiçeklerini eksik etmiyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemde bu sezon fazla bir şey yapamadım ama sarmaşıklarımdan beyaz ve sarı ponpon güllerim ve kırmızı gülüm, hala onu ikna edemedim onu parmaklıklara sardırmak için, devamlı yukarılara çıkmaya çalışıyor galiba ağaç gül olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu kış sakızlarıma hiç iyi gelmedi, çoğu dallarını kaybetti ve çok küçüldüler varla yok arası, yenilemek için Gönül hanıma gideceğim ama bir türlü gidemedim. Ceylanlarım baharın gelmesiyle birlikte canlandılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunya saksılarının içinden bilmediğim bir bitki çıkmıştı tam söküp atacakken çiçek tomucukları vermiş olduğunu gördüm sökmeye kıyamadım bana da güzel çiçeklerini armağan olarak verdi ![]() ![]() [attach]209195[/attach Çingene etekleri açmaya başladı. ![]() Kaplumbağda lobelya, minik sarı hercai menekşe gereçi çiçekleri geçmiş acaba yine açar mı? Bir de sutera. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacığım hepsi çok güzel ponpon güllere bayıldım çok güzeller ceylanlar sardunyalar harika hele de son resimdeki minyatüre bayıldım. Ayrıca yabani ot diye sökmediğin bitki harika çiçeklenmiş bence de iyiki sökmemişsin bir tür campanula olabilir inşallah tohum yapar Güle güle büyüt hepsini de tabi bir de minik sutera var çok güzel![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Ne güzel görüntüler bunlar, bahçeniz şenlenmiş ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim hanımcığım inşallah bu yaz onları kaybetmeyiz ![]() Hacerciğim, o son minyatür geçen sene mimar arkadaşımın getirdiği bu sene çok neşeli bende yabani otun campanula olduğunu tahmin ediyorum, herhalde seracı arkadaşımın verdiği tohumlardan çıkmış olalabilir mi diye düşünüyorum ama o saksıya tohum koymadığımı hatırlıyorum, ne yapacaksın yaşlılık ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|