![]() |
|
![]() |
#872 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
zor iş miş baharı beklemek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2009
|
Yücel Bey ; Ne kadar haklısınız.. bir sabırsızlık bir heyecan sormayın. :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım kızından ayrılmana üzüldüm ama ne yapacaksın iş peşinde olunca böyle oluyor.İnternet sağolsun uzağı yakın ediyor. İstanbulda da bir kaç gündür ağaçlar çiçeğe dönmüş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş abla, bardağın dolu tarafından bakalım. Kızımız ile damadımız, en azından İZMİR'in kıymeti'nin farkına varacaklar (sonuç'ta nasıl'sa gidecekler, bari buna yarasın). Benim 2 kardeşim Ankara'da. Biri doktor (ağabeyim), diğeri kameraman (kardeşim). Her ikisi'de Ankara'ya gittikten sonra, İzmir'in kıymetini anladılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
fatoş hanım bugun yıne sızın sayfanıza baktım bahcenıze bayılıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş hanımcığım hayırlısı olsun, sıkılma canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Fatoş; Gerçi çok uzak değil ama yine de örnek olarak anlatayım. Kardeşimin tayini Turgutlu'ya çıktığında, her sabah gidip gelmek eziyetli olacağından ev kiralamış ve ona yeni bir düzen kurmuştuk. Her şeyi vardı ama ne yazık ki akşamları yalnız kaldığından çok sıkılıyordu. Akşamları belli zamanlarda msn'e görüntülü bağlanıyorduk. Görüntüyü büyük ekran tv'ye aktarıyorduk. Kamerayı da tv önüne koyuyorduk. Kardeşim odadayım her yeri görüyorum diyordu. Aynı odada sohbet eder gibi oluyorduk. Yeğenlerine çok düşkün oradan yaptıkları hareketlere bile laf atıyordu. Bir süre alışana kadar böyle oldu. Böyle bir imkan vardı. Ama yine de zor dayandı. Kalabalığa ve İzmir'e alışık olduğumuzdan herhalde. Araba alıp evi İzmir'e taşıdı. İki haftaya kadar İzmir'e tayini çıkacak inşallah.Bir tanecik kardeşim Bankacı. Size de sabırlar diliyorum. Onlar iyi olduğu sürece nerede oldukları önemli değil. Nasıl olsa bir şekilde iletişim kurarsınız. Ya da benim kardeşim gibi uzak olunca daha da sık iletişim kurarsınız belki. Bir İzmir'linin dönüp dolaşacağı yer yine İzmir'dir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım; 15 gündür tohum dağıtma telaşı ile bahçelere pek gözatamadım. Arada birkaç mesajlaşma dışında tabii. Bu arada kızınızı Ankara' ya uğurlamışsınız ve canınız sıkılmış. Kolay değil! İnsan bir komşusu başka bir yere taşınınca bile, yoklluklarına alışması bazen yıllar alıyor. Zor, ama alışacaksınız. Dilerim kısa zamanda tekrar kavuşursunuz.Bu arada Sayın uzaylı' nın sözettiği gibi, teknolojinin nimetlerinden yararlanarak bu ayrılığın acısını biraz olsun hafifletebilirsiniz inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, dün değerli zamanınızı bize ayırdınız. Yorgun ve üzüntülü olmanıza rağmen bize çok nazik ve içten davrandınız. Birlikte çok güzel vakit geçirdik. Bizim için hazırlamış olduğunuz beyaz mavişler için de ayrıca teşekkür ederiz. Kızınızın Ankara'ya gidecek olması sizi çok üzmesin. Uzaylının dediği gibi her İzmir'li mutlaka İzmir'e döner. Ben de uzun yıllar Ankara'da çalıştıktan sonra İzmir'e döndüm.Allah size ve kızlarınıza sağlık versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlarım sıkıntılı bir dönem geçirmekteyim. Allah'a çok şükür ki daha kötüsü de olabilirdi, sonuçta bizden ve yeni aldıkları evden ayrılıyorlar ama işlerinde büyük bir atamaya sahip oldular aslında çok sevinmem lazım mutlaka ben de bir tuhaflık var, belki de ailemin ilk defa bir araya gelip rüya gibi sağlıklı iki sene bir ara da zaman geçirdik, şimdi yine yavaş yavaş dağılıyoruz. En büyük tesellim hepimizin sağlığı yerin de ayrılıklar güzel sebeplerle. yine de şunu sorguluyorum, tekrar bir araya gelmek için acaba ne kadar vaktimiz var, bu ayrılıklara değer mi? Tekrar bir araya gelecek vaktimiz olacak mı? Eşim de işleri dolayısıyla yurt dışına uzun sürelerde kalıyor, küçük kızım da aynı şekilde sonuçta ben de işlerim dolayısıyla İzmir de kalmak durumundayım, önümde görünen yanlızlık beni ürkütmekte ama bunlara da alışacağım, sağlık olsun. Sizlerin vermiş olduğunuz destek, candan mesajlarınız ve ziyaretleriniz bana büyük moral veriyor hepinize çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım; Baksanıza İzmir' li arkadaşlarımız ziyaretinize bile gelmişler. Artık işten arta kalan zamanlarınızı daha çok agaclar.net' e ayırırsınız. Böylece yalnızlığınızı bir parça daha fazla unutursunuz. ![]() Anladığım kadarıyla oldukça sosyal bir kişiliğiniz var. Sizin için yalnızlık çok önemli bir kavram olmamalı. Saygılarımla.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Ağaç Dostu
|
Canım arkadaşım, yaşadığın sıkıntılı dönemi çabuk atlatmanı dilerim. Evlatların sağ ve sağlıklı olsunlar, bunu bilmek bile bazen yeterli olabiliyor, inan. Seni anlayabiliyorum, ama buna da şükür. Teknolojinin nimetlerinden yararlanarak hep bir arada gibi olursunuz. Köyde çalıştığım dönemlerde ki, bu otuz yıldan öncelere denk geliyor. Telefon bir tek köy kahvesinde vardı. Ailem uzakta olduğu için mektupla haberleşirdik. Şimdi düşünüyorum; yakınlarımın sesini duyamadan, sağlıklı olduklarını bilmeden, nasıl yaşayabildiğime şaşırıyorum. Şimdi herşey daha kolay, yeter ki sağlık olsun. En iyi dileklerimle...Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Bu mesaj, beni geçmişe götürdü .Yüreğimin sızlamasına sebeb oldunuz, haberiniz olsun ![]() söz söyleyemeyip ağlamaya başladığını hatırlattınız . Siz de bir tuhaflık yok ,siz bir Annesiniz . Şu internet üzüntünüzü öyle azaltacak ki...kamerayı açtığınız da ,başka bir şehir de olduklarını bile unutacaksınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
[QUOTE=Fatoş;747101]Sevgili arkadaşlarım sıkıntılı bir dönem geçirmekteyim. Allah'a çok şükür ki daha kötüsü de olabilirdi, sonuçta bizden ve yeni aldıkları evden ayrılıyorlar ama işlerinde büyük bir atamaya sahip oldular aslında çok sevinmem lazım mutlaka ben de bir tuhaflık var, belki de ailemin ilk defa bir araya gelip rüya gibi sağlıklı iki sene bir ara da zaman geçirdik, şimdi yine yavaş yavaş dağılıyoruz. En büyük tesellim hepimizin sağlığı yerin de ayrılıklar güzel sebeplerle. yine de şunu sorguluyorum, tekrar bir araya gelmek için acaba ne kadar vaktimiz var, bu ayrılıklara değer mi? Tekrar bir araya gelecek vaktimiz olacak mı? Eşim de işleri dolayısıyla yurt dışına uzun sürelerde kalıyor, küçük kızım da aynı şekilde sonuçta ben de işlerim dolayısıyla İzmir de kalmak durumundayım, önümde görünen yanlızlık beni ürkütmekte ama bunlara da alışacağım, sağlık olsun. Sizlerin vermiş olduğunuz destek, candan mesajlarınız ve ziyaretleriniz bana büyük moral veriyor hepinize çok teşekkür ederim.[/QUOTE Allah böyle güzel ayrılıklar versin Füsun ablacığım, can sağ oldukça hayat devam ettikçe daha çok bir araya gelir mutlu günler yaşasınız, salmayın kendinizi siz evin kalesisiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Kaybettik
|
Fatoş hanımcım sevgili nurcanaybayın bu cümlesinin üzerine birşey söylenmez gibi geliyor bana. Daha dün eşimle yola çıktığımız zamanlara geldik yeniden dedik. Çocuklar kendi hayat çizgilerinde devam edecekler yaşamlarına. Bizde kah yalnız kah hayat arkadaşımızla yürüyeceğiz yolumuz olduğunca bütün kalbimizle sağlık, huzur ve mutluluk dileyerek onlar için. Bu arada yaşasın dedim beyaz mavişi görünce. Sevgilerimle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım inan ki sen de bir tuhaflık yok ama üzme kendini zaman o kadar çabuk geçiyor ki bir bakmışsın evlatların yanındalar. Ben 25 sene o şehir senin bu şehir benim dolaştıktan sonra İstanbula döndüm ailemle daha çok zaman geçirmeye çalışıyorum heee giden zaman geri geliyor mu gelmiyor ama ekmekğinin peşin de bu tür ayrılıklar yaşanıyor. Allah can sağlığı versin gerisi istedikten sonra herşey eski haline geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım sağlık en önemlisi, günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Bir de bakmışsın; kızlar İzmir'e hayırlısıyla, iyi bir kariyerle dönmüş, eşin yurtdışı işlerini sağlıkla bitirmiş. İnan çok çabuk geçecek ve çocukların ve eşinle nice rüya gibi yıllar geçireceksin. Daha dur, inşallah torunlar göreceğiz ![]() ![]() Ayrıca insan canlısı kişiliğinle çok yanlız kalacağını asla düşünmüyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili canım arkadaşlarım, bana yazmış olduğunuz içten mesajlarınıza geç cevap verdiğim için çok üzgünüm, ne var ki hayatımda ki değişikliklere alışmam çok güç oluyor, hani insan bazen konuşmak bile istemediği anlar var ya bazen aynı durumda oluyorum, ne yazacağımı bilemiyorum, şoku yavaş yavaş üzerimden atıyorum. Samimi içten desteklerini için teşekkür ederim, sizlerin yanımda olduğunuzu bilmek, hissetmek çok güzel, sağ olun. Şimdi çocukların bahçesinden görüntüler vereceğim, taşınma olayı gündeme gelmeden bahçe duvarlarını yapmaya başlamışlardı, ilk önceleri damadım kendisi taş duvarları yapmaya kalktı ama çok zorlanınca işin ustasına bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çiti kendisi yaptı sebze bahçesi girişi olarak. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeye taştan eve giriş yolu yaptılar, fazla yağmur yağdığında eve girmeye zorlanıyorlardı.Taşların arasına led ışıklandırma yaptılar, gece çok hoş görünüyor. ![]() ![]() ![]() Mutlu beyden onlara aldığım yasemini kendi yaptıkları saksıya diktiler yine kendi yaptığı paravana sardırdılar. Yerdeki minik saksılarda ise benim atölyenin bahçesinden, eşimle birlikte aşırdıkları çiçekler bahçe düzenlemesi bitince ekeceklerdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım arkadaşım, biliyorum canın sıkkın. Konuşmak istemediğin anlarda mısın bilmiyorum, ama içimden sana yazmak geldi. Ne güzel; çocuklar, döndüklerinde bahçelerinin kendilerini beklediğini bilerek dönecekler. Şimdi yapmışlar, daha sonra rahat ederler ve sağlıkla yaşarlar bu güzel bahçelerinde. Yeter ki canları sağ olsun. Sen de toparlan artık, eski Fatoş'u burada ve daha sık görmek istiyorum. Biraz emrivaki gibi oldu, ama. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım'cım keşke bütün ayrılıklar böyle olsun, yeter ki sağlık olsun. O an için zor geliyor tabii. Ama yine biraraya gelip hasret gidereceksiniz. (Bakın çan sarmaşığınız hala çiçekli, ne güzel, ben bu yıl şansımı denemek için yine tohum ektim. Önceki yıl da tavana kadar büyüttüm, ama çiçek açmadan kışa girerken bozulmuştu.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili canım arkadaşım, o devreyi atlatmaktayım, yavaş yavaş etrafımla ilgilenmeye başladım. Çocukların bahçesine çiçekler ekme hazırlığındayım ama çocuklar evi kiraya vereceğiz bakmazlarsa sana yeni üzüntü kaynağı olur diyorlar, bende evin bahçesini bahara hazırlamaya karar verdim,çok ihmal ettim bakalım bu sene bahçeyi renklendirebilecekmiyim. Geçen hafta eşimin meyva bahçesine son bordo bulamacı attırdım, Dikili ye gidip oradaki zeytinlikte dalların aralanmasını ve sürdürülmesi için uğraşacağım, bu işler beni baya rahatlatıyor kendime geliyorum. Bundan sonra burada daha çok olacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çan sarmaşığı bu sene birkaç kere don olmasına ve dolu yağmasına rağmen yaşamaya devam ediyor. Dayanıklı çıktı, hala çiçeklerini veriyor ama tohum bağlamadı. Alt tarafları kupkuru dallar şeklinde üstleri yapraklı ve çiçekli, onları bahçeden çok göremiyorum,aşağıya indirsem bozulur diye de kokuyorum.Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Fatoş; Çocuklarınız ve siz çok zevkliymişsiniz. taş yolu çok beğendim. Ama en çok ta country tarzı (başka nasıl ifade edeyim bilemedim ) çite bayıldım. Kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|