![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik
|
Fotoğraflar insanda şiddetli rüzgar varmış hissini uyandırıyor. Hareket var sanki ağaçlarda. 633. mesajda birinci fotoğrafı sevdim. Buğulu bir görünümü var insanda merak uyandırıyor, masallardaki gibi ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eniştemizin bu yollar'da yaptığı hız konusuna %100 katılıyorum. Eniştemizin hızına, bire bir şahitlik etmiş biriyim. Kozak gezimiz'de fatoş ablalara katılınca, virajlı ve rampalı Kozak yolların'da hayatım'da yapmadığım bir hız yaptım. İbre 70 km'yi gösteriyordu (daha fazlasına gözüm kesmedi) ve önümde kaybolan eniştemizin arabasına bir türlü yetişememiştim!. Yetişdiğim'de ise, grubumuz bir köy kahvesinin (aşağıbey) önünde'ki masa-sandalyeler'de çoktan yerlerini almışlar, beni bekliyorlardı!!!! Düzenleyen ayazkentli : 02-11-2010 saat 21:27 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Ahh, eşiniz durmuş olsaydı muhteşem kareler yakalamışsınız daha net çekimler yapardınız. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
,inşallah önümüzdeki hafta yalnız gidebilirsem hava da pazar günkü gibi olursa daha net ve güzel kareler yakalamayı umut ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum, canım arkadaşım, bahçen ve çiçeklerin yine çok güzeller. Bodrum papatyaların ne güzel yayılmış. Bana gönderdiklerin de çok iyi durumda ve yine açmaya başladılar. Bahçeye gitmez olduk, en kısa zamanda gözümün önüne getirmeliyim. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu aralar arazilerimizin bakımı için yaylaya sık gittik. İstediğiniz zaman yaylaya gezi düzenleyebiliriz.Kozak yaylası sonbaharda da çok güzel oluyor. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım çok güzeller hepsi de hele de begonyalar ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağol Günebakan' cığım, paketini gönderemedim beklediğim bir çiçek var, o geldiğinde paketi sana yollayacağım tatlım |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arkadaşım renk renk hepisi ayrı ayrı güzel. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Acelesi yok ablacığım önemli değil üzme kendini ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Köşeye ektiğim büyük sellukam hiç çiçek açmamıştı, ancak şimdi çiçek goncalarıni vemeye başladı bakalım çiçeğini bu saatten sonra açabilecek mi? Arka fonda şımarık çan sarmaşığımın çiçeği tepelerden gülümsüyor ![]() Evimin bahçesinde yağmurdan sonra sardunyalar. ![]() Sevgili dünürümün bana Çanakkale'den getirdiği yazın kuruyan kışın canlanan kırmızı gül gibi açan sarmaşık verdi.İsmini bilmiyorum, yeni yeni yapraklanmaya başladı, acaba kışın açan clematis çeşitlerinden biri mi? Çiçeklerini merakla bekliyorum. ![]() Bu sanat harikasını bozmaya kıyamadım. ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 02-11-2010 saat 15:26 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Müşterimin hediye getirdiği değişik bir kasımpatı, saksıdan aşağı sakan minik çiçekli cinsi. ![]() ![]() Son anda komşumun köklenmekten kurtardığı kasımpatlarım yavaş yavaş çiçeklenmeye başladı, aralarında sarı ve kırmızı beyazlı olananı da vardı, galiba yoklar, akibetlerini bilemiyorum ![]() ![]() pepinolar daha yeni çiçeklenip meyveye dönüşüyorlar. ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 02-11-2010 saat 15:24 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacığım sarı kasımpatılar bu sene çok moda heryerde satılıyor ve çok güzel duruyor gerçekten ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Fatoş Hanım bu renkleri yetiştiren elleri ve emekleri görünce hem çok seviniyorum eh biraz da kıskanmıyor değilim hani ama kıskançlığım zarar verici değil meraklanmayın.)) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Ah Atilla'cığım yayla yolunda her nedense çok hız yapıyor sanki ralli de zannediyor kendini. O gün biraz bağ da çalıştık, çamlıklara tırmanmadığımız halde yine beli tutuldu o günden beri yatağa mahkum oldu. Bu Kozak beni öldürecek diyor, bende yaptığın hız bizi öldürecek diyorum. Fena mı o sevdiğin yerde ... diyor ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Aman Allah muhafaza. kaza yok. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Evimin bahçesindeki kasımpatları açmaya başladılar, sanki bahçe partisi veriyorlar, cıvıl cıvıllar. Son anda ot diye köklenmekten kurtulup, eşime 'arkadaşlarımı da köklemeseydin, daha fazla renklerle sana merhaba diyecektik.' diye mesaj veriyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|