Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş
Dediğiniz gibi HES prejeleri, maden yasaları, termik ve nükleer santraller, GDO lu ürünler, tohumlar ve nice karteller ülkemizin doğasını bozmak için elele vermişler.
Greenpeace ve onun gibi birçok kuruluşun çalışmalarına katılıyorum ama ne yazık ki ülkemiz de bu tür çalışmalara çoğunlukla önem verilmiyor. Her gün başka gündem var ülkemizde. Uyandığımızda ne ekilecek toprak ne de nefes alacağımız hava olmayacak. Sevgiler.
|
İnsan denen bencil yaratık bu günün hırsları için geleceği yok ediyor. Keşke bilseler diyeceğim ama biliyorlar da sadece son derece bencil ve körler.
Greenpeace ile ilgili okuduğum bir yazı bende büyük bir şaşkınlığa yol açmıştı paylaşmak istedim.
G7 toplantıları hep olaylı olur. Çevre ile ilgili protestolar özellikle Greenpeace etkinlikleri.
Okuduğum yazıda Greenpeacenin finansörlerinin Greenpeacenin protesto ettiği uluslararası büyük karteller, çevre düşmanları olduğu yazıyordu.
Karteller çevreye duyarlı insanları kullanarak günah mı çıkarıyorlar diye düşünmedim değil. Sevgiler