Sayın Fatoş; Gerçi çok uzak değil ama yine de örnek olarak anlatayım. Kardeşimin tayini Turgutlu'ya çıktığında, her sabah gidip gelmek eziyetli olacağından ev kiralamış ve ona yeni bir düzen kurmuştuk. Her şeyi vardı ama ne yazık ki akşamları yalnız kaldığından çok sıkılıyordu. Akşamları belli zamanlarda msn'e görüntülü bağlanıyorduk. Görüntüyü büyük ekran tv'ye aktarıyorduk. Kamerayı da tv önüne koyuyorduk. Kardeşim odadayım her yeri görüyorum diyordu. Aynı odada sohbet eder gibi oluyorduk. Yeğenlerine çok düşkün oradan yaptıkları hareketlere bile laf atıyordu. Bir süre alışana kadar böyle oldu. Böyle bir imkan vardı. Ama yine de zor dayandı. Kalabalığa ve İzmir'e alışık olduğumuzdan herhalde. Araba alıp evi İzmir'e taşıdı. İki haftaya kadar İzmir'e tayini çıkacak inşallah.Bir tanecik kardeşim Bankacı.
Size de sabırlar diliyorum. Onlar iyi olduğu sürece nerede oldukları önemli değil. Nasıl olsa bir şekilde iletişim kurarsınız. Ya da benim kardeşim gibi uzak olunca daha da sık iletişim kurarsınız belki.
Bir İzmir'linin dönüp dolaşacağı yer yine İzmir'dir.