![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sevgili Fatoş, aramıza hoş geldiniz, sitenin bağımlııs olacağınıza eminim. Bahçeniz ve manzaranız çokçokgüzel, güle güle oturun, tohumlarınızın arasındaki ömürsüz çiçeği merak ettim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Bu arada adını bir türlü hatırlayamadığınız çiçek nergis ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoş hanım bir fotoğraftaki bitkinizin adını sormuştum önceki mesajlarda ama atladınız sanırım biliyorsanız cevapalayabilirmisiniz? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Özbey, teşekkür ederim, ağaçlar. net'i keşfettiğimden beri onun tiryakisi oldum. SEVGİLER.... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Davete icabet gerekir zaten Fatoş hanım en kısa zamanda gelmey çalışıcam ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sevgili SDurul. Bahçedeki çiçeklerin çoğu geçen seneden, çimlendirdik lerimi yaşatmayı becerebilirsem bahçeye ekeceğim. SEVGİLER... Düzenleyen Fatoş : 06-04-2010 saat 18:08 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkkür ederim sevgili gilan ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Fatoş bahçeniz çok güzel çiçekleriniz mükemmel çok sağlıklılar. Bahçenizde bayağı dolaştım çiçeklerinizi kokladım çok beğendim. Sevgiyle büyütmüşsünüz ,onlar da size güzel çiçekleriyle teşekkür etmişler ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,sevgili Hatice hanım, ağaçlar net'teki arkadaşlaramızın bilgileriyle, onları bu zamana kadar yaşatmayı becerebildim, ağaçlar net'e ve sizlere minnetarım, sevgiyle kalın... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Teşekkür ederim Sevgili Fatoş |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili gilan ,ıtırın yapraklarını sütlaç yaparken ocaktan indirmeye yakın içine atıyorum, tatlının aroması güzel oluyor. Baharda hepimizin bahçesi uyanıyor, keşke bahar olsa tüm zamanlar. SEVGİLER... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
SDurul'cum , 15. mesajdaki bodrum papatyasına benziyor,yayılan türü değil , ne yazık ki kurudu, bir çiçekçiden almıştım .Bulursam sana da göndereyim. Tohumları daha ekmedim, biraz keyifsizdim,havada çok rüzgarlıydı bahçeye çıkamadım, bugün hava güzeldi çimleri biçtim.önceden çimledirdiklerimi saksılara koydum,sıra tohumlar da, biraz geç kaldım ama şansımı deniycem .Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın Fatoş Hanım! Eşim, üyemiz değil. Ancak benim kadar olmasa da, boş vakitlerinin büyükçe bölümünü agaclar.net' te geçiriyor. Bana, epeydir sizin bahçede gördüğü bankı, öve öve bitiremiyor. Ama hangi bahçede, hatırlayamıyordu. ''Bende gördüydüm ama?'' diyordum, bir türlü hatırlayamıyordum. Bu sabah, sizin bahçeyi de, ilk kez göreceğim zannıyla dolaşmaya başlayınca, o hoş bankınızla karşılaştım. Tabii ki bahçenizi daha önce dolaştığımı anımsadım. Görüldüğü kadarıyla kış, sizin bahçenize pek uğramamış. Baharı hasarsız karşılamış, bir çok çiçeğiniz. Bir çok arkadaşımızın belirttiği gibi, çiçekleriniz canlı ve sağlıklı. Dilerim, siz de sevdiklerinizle birlikte, yeni sezonda en az bitkileriniz kadar sağlıklı, üstelik mutlu olursunuz. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sevgili Fatoş hanım bahçeniz,çiçekleriniz çok hoş.Bir sardunya sever olarak elinizdeki çeşitlere bayıldım.Ne kadar değişik sardunyalarınız var.Umarım hiç bozulmadan sizinle uzun uzun yaşarlar.Kalonşeler bir başka güzel açmış.Tüm çiçekleriniz çok güzel hayran kaldım. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, siz de benim gibi Baharcısınız anlaşılan, ben de çok isterdim tüm mevsimler Bahar olsun ![]() Tüm bitkilerinizi çok beğendim, ellerinize sağlık, yeni fotoğrafları merakla bekliyoruz. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Orhan bey , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bankı damadım yaptı, bahçe işlerini çok seviyor.İşlerinden dolayı uğrayamıyor,çiçekler bahara doğru atağa kalktı, sıcaklar erken bastırmaz sa çiçekler gelişimlerini daha iyi tamamlayacaklar. Sevgili eşinize ve size selamlar. Düzenleyen Fatoş : 15-04-2010 saat 14:29 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Karadeniz, sardunyaları bende seviyorum,gözüm hiç doymuyor, komşulardan devamlı çelik alıyorum,satın alıyorum, tohumdan üretiyorum, velhasıl kendimi kaybediyorum, atölyenin işlerine boşveriyorum, acaba DELİRİYOR MUYUM? Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, baharı küçüklüğümden beri seviyorum,hatta 5,6 yaşların da ağlayarak annemin, babamın yanına koşarak şöyle dermişim ''Anneciğim, babacığım baharı görmeden ölmek istemiyorum'' diyormuşum, onlar da çocuğa malum oldu galiba diye üzülürlermiş. Bahçeye bir şeyler daha eklemek istiyorum ama eşim çiçeklerime dadandı, kürekle kökleyip evimizin bahçesine götürüyor, yapma dediğim de sen de çok var diyor, hastalık ona da bulaştı galiba, sardunya, petunya saksılarına biraz önce baktım, onların bir kısmı da yok olmuş, ne yapsam acaba eve seralardan bayağı çiçek almıştım ama gözü atölyenin bahçesinde. Sevgiyle kalın. |
|
|
|
![]() |
|
|