![]() |
|
![]() |
#601 |
Ağaç Dostu
|
Yok almaz onu Günebakancığım, ondan iki kök var,biri deniz kenarına yakın tuzlu su serpintisinden pek gelişemedi, onu çıkarıp eve dikmesini istedim, ne renk açıyor diye sordu beyaz dedim,çok güzel kokuyor dedim ama hiç ilgilenmedi onun dikkatini renkleri canlı çiçekler çekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Orhan bey, sardunyalar bu aralar renkleri daha canlı , sarı gülün çok hafif bir kokusu var, beyaz zambak gibi dediğiniz herhalde o şekilde poz vermiş yasemin olmalı, sarı çiğdemin çiçekleri biraz irice ama doğal yetiştiği ortamda topluca görmek bambaşka güzel. Polygalanızın çeliklerinin tutacağını tahmin ediyorum daha önce ondan alan komşularımın çelikleri tutmuştu ve çabuk gelişmişlerdi İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2010
|
yeni üyeyim. son mesajlara bakmak istedim ve fatoş hanımın çiçekleri ile karşılaştım. gerçekten hepsi harika. tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Fatoş hanım resmen büyülendim çiçeklerde manzarada harika. İşte ben bu yüzden ağaçlar nete fazla sık girmiyorum çünkü, bir daha çıkamıyorum. Burası ağaçlar net burdan çıkış yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ezgili dünyam teşekkür ederim. Bende girdim mi çıkamıyorum. Eskiden bilgisayarla aram hiç iyi değildi. İşim gereği kullanmam gerekirdi, bunu hep başkalarına yaptırıyordum. Ta ki Ağaçlar net'le tanışıncaya kadar. Sitemiz bana bilgisayarı ustaca ve sıkılmadan başkalarına muhtaç olmadan kullanılmasını öğretti, sadece bu değil birçok bilgilere ve arkadaşlara kavuşturdu. İyi ki varsın Ağaçlar net. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, ne güzel sonbahar çiçekleri bunlar. Özellikle de çan srmaşığı için kendiminmiş gibi sevindim. Geçen yaz boyunca tavana kadar uzayıp çiçek açmamış, ve sonbaharda da kurumuştu. O yüzden bu yaz denemedim bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanımcığım teşekkür ederim. Çan sarmaşığı uzamaya müsait bir bitki, alttan benimkilerde bir ay önce yaprakları kurumaya başlamıştı ama üst tarafları oldukça keyifli seneye çıkan filzlerini denetim altına tutacağım çok yüksekte ve çoğu dalları komşumda çiçeklerini zor seçiyorum .Zumlayarak fotoğraflarını çekebildim ve yakından çiçeklerini görebildim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, rengarenk çiçeklerinizi görünce içim açıldı, İstanbul'da fırtınadan sonra her yer yaprak oldu, çiçekli hemen hiç bitki kalmadı, İzmir ise 2.baharını yaşıyor. ![]() Çan Sarmaşığı, gerçekten çok güzel bitki. Çiçeklerinin bu zamana denk gelmesi de çok güzel bence, yazın nasıl olsa her yer rengarenk. Geçen yıl don olmadan hemen önceki dönemler en coşkulu dönemlerini yaşıyordu. İzmir fazla sert kış geçirmediğinden bitkinin bozulacağını sanmıyorum. Gelecek yıla kalırsa nasıl olacak merakla takip edeceğim. Vildan Hanım, benim de tekrar deneyeceğim bitkilerden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Limon .Hakikaten bunaltıcı sıcaklardan sonra İzmir'e bahar havası geldi. Çan sarmaşığı yaprak yapısı ve çiçekleri çok güzel. Sizin güzel bahçenizde onu gördüğümde hayran olmuştum. Dediğiniz gibi bu kış sert geçmezse sarmaşık yaşayabilir, bahçenin en kuytu ve kışın daha fazla güneş alan yere ekmiştim. Bende seneye yanına kısmet olursa beyazını ekmeyi düşünüyorum. Morla beyaz daha da hoş olabilir. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım,bende çok seviyorum sabah sefasını en zahmetsiz bitki insanı hiç yormuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bu mevsimde bu renkler!!! (gelde orta yerinden çatlama) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel bey tevazu gösteriyorsunuz, ben bahçede birkaç çeşitle vakit geçiriyorum, sizin yanınız da lafı bile olmaz. Teşekkür ederim. Düzenleyen Fatoş : 18-10-2010 saat 15:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Ağaç Dostu
|
Sevim'ciğim ancak güzel çiçeklerini verebildi ya da evden çok erken çıkıp geç döndüğümden göremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Ağaç Dostu
|
Çan sarmaşıklarını görünce bende çatladım. Bahçemde birkaç çiçek açtı, ben İstanbul' a gelmek zorunda kaldım. Demekki bu günlerde dahada coşmuş olacaktı. Gaura'nız çok sağlıklı gelişiyor. Güneş Şapkası ve diğerleride Yücel Bey'in dediği gibi insanı çatlacak cinsten. Elinize sağlık. Çok bakımlı bir bahçeniz olduğu muhakkak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
çiçekleriniz bir harika.bakmaya doyamadım.hepsi de çok güzeller.allah nazarlardan saklasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |