![]() |
|
|
|
#1146 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sn Kasap.94 o kadar çok çiçek ekiyorsunuz. Hep düzenli bahçeniz. Soğanlılar var, onlarca çeşit çiçek var. Ben çiçekleri üst üste ekmeden, karıştırmadan. Nasıl bu kadar çok çiçeği, düzenli bir halde ektiğinizi merak ettim . Nasıl bir yöntem izliyorsunuz. Şema mı yapıyorsunuz. Bazı çiçeklerin zamanı geçiyor soluyor. Hemen yenilerini ekiyorsunuz, bazıları kendiliğinden çıkıyor. Bahçeniz hep çiçekli. Bunun sırrını merak ettim . |
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aleydi: Yıllardır bahçe ile kendim ilgilendiğimden neyi nereye ektiğimi, nerede ne-şekil soğan ekili, ne zaman çıkması gerekiyor, kafam da kayıtlı olduğun dan, ekeceğim fideleri de ona göre yetiştiriyorum. Onun için zor olmuyor. İlginiz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ellerinize sağlık sayın kasap.94, yürüyüş yolunu fotoğraflara 2. baktığımda görebildim. Çok emek verdiğiniz belli oluyor. |
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Bahçeniz çok tertipli düzenli bir sekilde dizayn edilmiş gerçekten çiçeklerinizde çok sağlıklılar cennet bahçesi gibi olmuş emeğinize yüreğinize sağlık .. ![]() |
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn.Kasap, duvar saksılarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeden
Bugün bahçe. 1-Yıldız çadırını sardırmak için sekizlik demirden yaptığım daire. 2-Floverden aldığım sarı çiçek. Campsis radicans flava 3-Yaban mersini çiçekleri. 4-Ağaç kavunu meyve tuttu. 5-Beyaz oya çiçekleri. Düzenleyen kasap.94 : 18-07-2015 saat 01:27 |
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugünün açanları. 1-Beyaz girgine. 2-kırmızı yıldız. 3-Kırmızı, beyaz, pembe, mineler ve Zen fideden gelen Sarı ve mavi kalibraşo fideleri. 4- Su sümbüller im bu sene kışı hasarsız atlattılar. 5- Kırmızı oya fidanı küçük olmasına rağmen bol çiçek verdi. |
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Ağaç Dostu
|
Hocam ellerinize sağlık bahçeniz çok mükemmel olmuş ve çok estetik bir şekilde dizayn edilmiş bahçenizde ne varsa hepsinden bende istiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, resul bey :hangilerinden arzu ederseniz bildirin elimizden geldiğince yardım etmeye gayret ederiz. |
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Ağaç Dostu
|
Rica ederim efendim. Söylemeniz yeterli çok teşekkür ederim. ilerde bahçeli evim olursa bir traktör çekerim bahçenize içini doldururuz beraber artık .. Bir yıl daha Bulanıktayım sonra tayinim nereye çıkarsa kısmet artık .. |
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçem
1- İpek çiçekleri. 2- Bu sene edindiğim dört adet şeker otu fidesinden yaşata bildiğim şeker otu. 3- Sındırgılı dostumun hediyesi. Pembe melek borazanı. 4- Sarı melek borazanı iki metre boylan dı daha çiçek aç maya niyeti yok. 5- Beyaz oya bol çiçeklendi. |
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Ağaç Dostu
|
23-8-2015
Bahçede bugün. 1-evimin üzerinde devamlı dalgalanan al bayrağım. 2-Kafes tele sardırdığım selluka yaşamından umut kesmiştim. 3-Selluka yaşamayı başardığı gibi çiçeğini de açmayı başardı. 4-Yıldız çadırı ile kirli hanım çiçekleri. 5- Su sümbülleri çiçek açtı, yerlerine sığmaz oldular. |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Su sümbülünüz çok güzel. Kelebek gibi narin bir görüntüsü var. Çiçeğinin ömrü ne kadar Sayın Kasap94? |
|
|
|
![]() |
|
|