![]() |
|
![]() |
#1146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sn Kasap.94 o kadar çok çiçek ekiyorsunuz. Hep düzenli bahçeniz. Soğanlılar var, onlarca çeşit çiçek var. Ben çiçekleri üst üste ekmeden, karıştırmadan. Nasıl bu kadar çok çiçeği, düzenli bir halde ektiğinizi merak ettim . Nasıl bir yöntem izliyorsunuz. Şema mı yapıyorsunuz. Bazı çiçeklerin zamanı geçiyor soluyor. Hemen yenilerini ekiyorsunuz, bazıları kendiliğinden çıkıyor. Bahçeniz hep çiçekli. Bunun sırrını merak ettim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aleydi: Yıllardır bahçe ile kendim ilgilendiğimden neyi nereye ektiğimi, nerede ne-şekil soğan ekili, ne zaman çıkması gerekiyor, kafam da kayıtlı olduğun dan, ekeceğim fideleri de ona göre yetiştiriyorum. Onun için zor olmuyor. İlginiz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Bahçeniz çok tertipli düzenli bir sekilde dizayn edilmiş gerçekten çiçeklerinizde çok sağlıklılar cennet bahçesi gibi olmuş emeğinize yüreğinize sağlık .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn.Kasap, duvar saksılarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden
Bugün bahçe. 1-Yıldız çadırını sardırmak için sekizlik demirden yaptığım daire. 2-Floverden aldığım sarı çiçek. Campsis radicans flava 3-Yaban mersini çiçekleri. 4-Ağaç kavunu meyve tuttu. 5-Beyaz oya çiçekleri. Düzenleyen kasap.94 : 18-07-2015 saat 00:27 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Ağaç Dostu
|
Bugünün açanları. 1-Beyaz girgine. 2-kırmızı yıldız. 3-Kırmızı, beyaz, pembe, mineler ve Zen fideden gelen Sarı ve mavi kalibraşo fideleri. 4- Su sümbüller im bu sene kışı hasarsız atlattılar. 5- Kırmızı oya fidanı küçük olmasına rağmen bol çiçek verdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Ağaç Dostu
|
![]() Hocam ellerinize sağlık bahçeniz çok mükemmel olmuş ve çok estetik bir şekilde dizayn edilmiş bahçenizde ne varsa hepsinden bende istiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, resul bey :hangilerinden arzu ederseniz bildirin elimizden geldiğince yardım etmeye gayret ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim efendim. Söylemeniz yeterli çok teşekkür ederim. ilerde bahçeli evim olursa bir traktör çekerim bahçenize içini doldururuz beraber artık .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Ağaç Dostu
|
Bahçem
1- İpek çiçekleri. 2- Bu sene edindiğim dört adet şeker otu fidesinden yaşata bildiğim şeker otu. 3- Sındırgılı dostumun hediyesi. Pembe melek borazanı. 4- Sarı melek borazanı iki metre boylan dı daha çiçek aç maya niyeti yok. 5- Beyaz oya bol çiçeklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Ağaç Dostu
|
23-8-2015
Bahçede bugün. 1-evimin üzerinde devamlı dalgalanan al bayrağım. 2-Kafes tele sardırdığım selluka yaşamından umut kesmiştim. 3-Selluka yaşamayı başardığı gibi çiçeğini de açmayı başardı. 4-Yıldız çadırı ile kirli hanım çiçekleri. 5- Su sümbülleri çiçek açtı, yerlerine sığmaz oldular. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Su sümbülünüz çok güzel. Kelebek gibi narin bir görüntüsü var. Çiçeğinin ömrü ne kadar Sayın Kasap94? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|