![]() |
|
![]() |
#841 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
![]() Kasap çillisiz olurmu onlarda var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
|
17-7-2013
bahçem. 1-asterlerin ortasında araba lastiğinde arajman. 2-askıda küpe. 3-altı adet selluka tohumundan yaşata bildiğim tek sellukam. 4-kar beyazı oya çiçeği fidanım 5-adanadan gelen ağaç kavunu fidem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın kasap.94 herzamanki gibi bahçenizin maşallahı var. Asterleriniz hep aynı yerlerinde mi duruyorlar. Sanki devamlı bölümlerde, bitkilerde mevsime göre yerlerinde değişim yapıyorsunuz gibi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:h_dogan. Selluka daha öncede yetiştirmiştim bana kışa dayandığını bahçede birakabileceğim söylenmişti üç adet sellukamı o kış kaybettim onun için saksıda bırakıp kışın içeri almayı düşünüyorum. Sayın: YeniGine. Bahçemin yetersiz oluşu nedeni ile asterlerin yerini değiştiremiyorum. her yıl ilkbaharda seyreltme yapıyorum, seyreltiklerimi de poşetlere ekip çiçekçilere veriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Ağaç Dostu
|
28-7-2013
bahçe. 2-manolya tekrar çiçekleniyor. 3-kanarya gül yaz boyu devamlı çiçekli. 4-duranda mavi çiçekleri değişik kokusu ile bahçede ayrıcalık yaratıyor. 5-Sihirbaz gül, ayni kök üzerinde açtığı değişik renklerdeki çiçekleri ile gerçek bir sihirbaz olduğunu kanıtlıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Moderatör
|
Sellukayı ilk sene soğuklardan korumanız gerekiyor. Özellikle sıfırın altına çok düşüyorsa korunmalı. Benim sellukanın gövdesi bayağı kalınlaştı. Bir de yılda birkaç kez sıfırın altına düşüyor. Üst kısmı donsa da tekrar sürüyor baharda. Burda dikildiğinden beri en fazla -3'ü gördü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah abicim kocaman bir maşallah bahçenize bayıldım tekrar heryeri ayrı güzel. Ve her karış toprağı nasılda değerlendirmişsiniz. Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bahçeniz çok güzel...Bakmaya doyamadım..Ailenizle birlikte sıhhatli ve bol çicekli yaşayın..Gönen ve köyünüz zaten çok temiz havası olan güzel bir yer.Siz dahada güzellikler katmışsınız,emeklerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
bahçeniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bende Gönenliyim.Bir hafta önce döndüm...İnşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Ağaç Dostu
|
9-9-2013
Bahçem. 1-6-adet tohumdan yaşayan tek sellukam bol tomurcuklu. 2-Kırmızı beyaz çiçekli (mandavilla) 3-Üç adet kamkat fidanım dan biri. Hepside üzerleri hem çiçekli hem bol meyveli. 4-Sütleğen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Ağaç Dostu
|
bahçe
Devamı. 1- Horoz ibiği. 2- Tohumdan yetiştirdiğim melisalar. 3- Beyaz girgine. 4- Asterlerim çiçekleniyor. 5- Fırça çalısı yeniden çiçeklendi. Düzenleyen kasap.94 : 22-09-2013 saat 21:51 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kasap.94, Bandırma buluşmasında bana vermiş oldugunuz top sardunya hala elimde. Yani Bandırma daki evimde. Öyle arsız çıktı ki, herkese dağıttım diyebilirim. ![]() Ben Aliağa yeni taşındım. Orada dip dibe yaşarken sizi ve sevgili eşinizi ziyaret edip kendimi şu güzel bahçeden nasıl mahrum etmişim diyerek şimdi hayıflanıyorum. Bahçenizde, sağlıklı, mutlu, bol çiçekli ve meyveli uzun bir ömür diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın kasap.94 harika mı harika asterleriniz çok güzel olmuşlar. Maşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|