![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Lütfen kaçak kat çıkmayalım. Belediye sizin orada çok dikkatli değil sanırım. Şaka bir yana nedense hiçbirimizin yeri bir süre sonra yeterli gelmemeye başlıyor. Bir zamanlar o yerin onda biri bile yeterli geliyorken. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sayın Kasap.94 . Bende bu yıl ilk defa tohum takastan gelen , limonlu melisa ekmiştim . İçlerinde bir tanesi parmak kadar olmuştu . Sonra onu şaşırttım . İlk anlarda iyiydi . Bir gün baktım solup gitmiş . Şaşırtmandan önce gayet iyiydi ,haftalarca torfta kaldı . Siz tohumdan yetiştirdiniz mi . Nerede hata yaptım acaba ? Hiç şaşırtmamak mı gerekiyor ?. Saygılar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Duvarınız ilerleyen zamanlarda usta ressamların tablosu gibi şahane olacak. Elinize sağlık, gözümüze şenlik. Sardunya çelikleriniz o büyük saksılar da mı kalacak yoksa gelişince başka yere mi transfer edeceksiniz? O topraktaki beyazlıklar perlit mi? Saksılarınız kaç litrelik? Çok mu soru soruyorum bu kadar işin gücün arasında? Kolay gelsin... Saygılar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın betül hanım: sardun yaların diktiklerim in hepsi tutarsa bazılarını ayıra bilirim. Toprakta görünen beyazlar perlit. Saksıların kaç litre olduğunu bilemem yerinden kaldırdığım da beş kilodan fazla. Sorulanlara cevap vermek bizim için mutluluk, ne mutlu bize bilgimizi bir dostumuza aktara biliyorsak. (sormayan insan öğrenmesini bilmeyendir) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Benim beyaz zemin üstüne pembe lekeli ceylangözümün rengi pembe üzerine bordo renge döndü. Siz ceylanlarınızda böyle bir renk değişimiyle karşılaştınız mı? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Bulunduğu ortama göre renk değişimi olabiliyor. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-05-2007
|
Maşallah çok güzel bir bahçe hem düzenlemesi hemde çiçekler göz alıcı benim bahçede böyle olsaydı ne güzel olurdu. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
|
Bizim buralarda çiçek çeşidi az benim aradığım kokulu çiçek türleri inşallah birgün bulur düzenlerim. Bu arada güller çok güzel en alttaki çok büyük benim bahçedekiler bu kadar büyük açmıyor. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaya kardeşim: Bu güzel siteye üye olmuşsun daha çiçek çeşidinin az olduğundan bahsediyorsun, burada öyle gönlü bol, paylaşımı gönülden seven dost canlısı çiçek bitki seven insanlar var ki seni çiçeğe boğarlar. Yeter ki senin bu sevdan gönülden olsun. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
|
Doğru söze ne hacet doğayı yeşilliği çok seviyorum. Sağolsun site üyelerinden çoğu kişi fide tohum yollamışlardı. İnşaattan dolayı ne bahçe nede çiçek kaldı kurtarabildiklerim için seviniyorum. Çiçekleri çok sevdiğimden biraz açgözlüyüm her çeşitten olsun istiyorum. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sn Kasap.94 İzin verirseniz bu güzelliği sizin sayfanızda paylaşmak istedim . Bu fotoğrafı görünce sizin bahçeniz geldi aklıma . Yakın zamanda sizin de duvarlarınız böyle renklenecek , bizde o güzellikleri seyredicez sizin sayenizde .![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Sayın aleydi: Paylaşımınız için teşekkür ederim, hakikaten özenilecek bir görünüm, fakat bu şekil bir düzenleme yapa bilmek için önce genç olmak bir yadım cı olması gerekir. Bizim ne gücümüz ne maddi durumumuz uygun değil. Bir emeklinin imkanları ile ancak bu kadar olabiliyor. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2012
|
Alıntı:
Sn kasap.94,elinize emeğinize sağlık,iyi bakmışsınız fidanınıza.Bu dönemde meyve tutmasını isterseniz fazla sulamadan kaçınıp meyveler ceviz iriliğine geldiğinde 2-3 meyve bırakıp diğerlerini koparabilirsiniz.Bu haliyle 2-3 meyveyi rahatlıkla büyütebilir.Şimdiden afiyet olsun. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2012
|
emeğinize sağlık gerçekten çok güzeller |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Selam
Sayın kasap ben sizi kırmak için eklemedim o resmi . Sizin çalışmalarınıza çok benzediği için ekledim . Siz yaşınıza göre bizden çok daha çalışkansınız . Kusura bakmayın ,isterseniz kaldırabilirsiniz . saygılar --------------------------------------------------------------------------------------- Asla kırılmadım kızım, bilakis memnun oldum böyle bir güzelliği bizimle paylaştığın için. Ben o anda hissettiğim duygularımı yazmıştım, asla başka bir düşüncem yoktu. Kusura bakmayın. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
kasap94 abicim bu gülden çelik yollaya bilirmisin zamanı gelince en sevdiğim gül türüdür bu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|