![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Sevgili kasap.94 bu bahçede ne çok emek ve ne çok mutluluk vardır, kıskanmamak elde değil ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Karanfil gül benimde çok dikkatimi çekti hiç görmemiştim böyle bir güle birde kokuyorsa daha bir güzel demektir ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
maşallah abi her şey çok güzel ellerinize sağlık esen kalın |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Sayın Kasap.94, Bahçenizi çok beğendim ellerinize sağlık. 11 mayısta sayın Lilium'u ziyaretimde sizden bahsetmişti ancak zamanım kısıtlı olduğundan sizi ziyaret edemedim.Sizce uygunsa birdahaki seferde o güzel bahçenizde acı kahvenizi yudumlamak isterim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Bahçeniz yine coşmuş, sn Kasap.94 maşallah ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçem
Sayın: ykaya194. Bizim bahçemiz dostlara herzaman daima açıktır nezaman arzu ederseniz buyurun.ziyaretiniz bizi mutlu eder. Bu bahar tohum olarak ektiğim izmir karanfili ve şebboy fidelerinin bugünkü hali. Kim demiş ilk ekildiği yıl açmaz diye. çiçekleri geçtikten sonra derin olarak buduyorum ikinci yıl daha gür olarak açıyorlar. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçem
19-5-2013- 1-2-Aynı kökte sarı ve alaca gül. 3- Zamanı dolan düğün çiçekleri söküldü, yerlerine ipik fideleri ekildi. Elli saksı. 4- Kar beyazı gülüm. 5- Yedi yavrusu ile yem yiyen tavşanım. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçe
22-5-2013- 1- Sakız sardunyalar çiçekleniyor. 2- Giriş kapısında ki sarmaşık gül yeni açmaya başladı. 3- Balkondan bahçe ye bakış. 4-5- Mis kokulu lilyum lar açtılar. Birde ömürleri kısa olmasa. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sn. Kasap.94, 1. ve 4. fotoğraf beni bitirdi nazar değmesin. Bol ve sağlıklı çiçekler... |
|
|
|
![]() |
|
|