![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn. İnci Karsan, Öncelikle gönderdiğin üç fotoğraf çok güzel çekilmiş,tebrik ediyorum. Bahçene gelince: yorum yazmak için çok az görüntü var ama, Taş duvardaki nişlerin, beyaz panjurların üzerindeki çiçeklik çok çok güzel. Merdive inişinden sonra terasa geçişi kendi bahçeme benzettim. Biraz daha fotoğraf gönderin, bahçenizde bir çok güzellikler vardır,onları da görelim. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
tek kelime mukemmel biyer |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahcemi begenmeniz beni mutlandirdi. Allah herkese daha guzelini saglikla birlikte nasip etsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2008
|
bayıldım allah banada nasip etsin ayrıca maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
İnci Hanım bahçeniz çok güzelll... Allah bizlerede nasip etsin. Ellerinize ve emeğinize sağlık... esen kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Begendiginize sevindim.Size daha guzelini nasip eder insallah.Sevgiyle kalin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bu güzel bahçeyi niye daha önce paylaşmadınız ? Her kareyi zevkle seyrettim ,daha ayrıntılı fotoğraflar bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Sevgili incikarsan bahçeniz çok güzel benim de istedigim böyle bir bahçeye sahip olabilmek ama uğraşıyorum inşallah olacak güle güle oturun ellerinize emeğinize sağlık sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=süheyla;527879]Sevgili incikarsan bahçeniz çok güzel benim de istedigim böyle Suheyla hanim, Siz emeginizi ve yureginizi esirgemeden ortaya koyun,goreceksiniz Tanri`da esirgemeden karsiligini verecektir. Sevgiyle ve umutla kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Öznur;527887]Bahçeniz çok güzel, herkesin sahip olmak isteyeceği şekilde bir bahçe, huzurla oturun. 5. mesajda 4. fotoğraftaki çok güzel açmış Sayin Oznur,iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Agacin adi PAULOWNIA Cicekleri kokuludur.Cabuk buyuyen bir cinstir.Cin kokenlidir. Sevgiler. Ciceklerinin yakindan cekilmis gorunumu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bahçeniz yakışmış evinize ellerinize salik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|