![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Pervane çiçekli yasemini geçen yıl dikmiştim bahçeme ve hem yapraktan hemde kökten b5A uyguladığım bitkilerimden birisi..Demire iyice sarılmaaya hazırlanıyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
jacmani group vino türü clematisim iki kök halinde gelişmesini sürdürüyor.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Acem borusu sürgün vermeye başladı. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Pervane çiçekli yaseminin uzaktan görünüşü.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemo, Teşekkür ederim Bir kaç bitkim dondan dolayı henüz uyanmadılar,onların fotoğrafını uyandıklarında siteye ekleyeceğim Akdeniz yasemini ve arap yasemini henüz uykudalar..fulyasemin ise sürgün vermeye başladı.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hatice, Gözünüz aydın diyelim Sizde hangi renk ve türde acem borusu çeliği var? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Güler Hanımın tavsiyesini dikkate alıp bugün bahçemde genel temizlik yaptım.Güllerimin dibini çapaladım,her birinin dibine keçi gübresi koydum.Güllerimde yeşil yaprak bitinin olduğunu farkettim.Bunun önlemini almaya karar verdim.Güllerim için önerebileceğiniz her türlü bit ve haşera için ilac var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaseminler sürgün vermeye devam edıyor.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım'ın yolladığı kırmızı yıldız çadırı çimlendi ve gelişiyor. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Benimki portakal rengi bayağı çelik almıştım hepsi yapraklandı yollayabilirim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan çimlenen karagözlü suzanlar,akşam ve gece sefaları büyümeye başladılar. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematislerim sıcakların da yeniden artmasıyla yeni tomurcuklarını açmaya başladı..Dikkatimi çeken nokta eğer clematisin sürgününü yönlendirmesseniz(elinizle sürgüne yön vermesseniz)daha iyi gelişiyor ve bol tomurcuklu oluyor Pervane çiçekli yaseminle kanka oldular,epey samimiler.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Şubat ve Martta çıplak köklü olarak Eminönünden alıp diktiğim yediveren güllerim ilk tomurcuklarını açtı ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|