![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
Teşekkür ederim temennileriniz için.Sizin bahçenin minyatürü kalır benimkisi.Zaten sizin bahçeyi örnek alıyorum Şöyle karamel soslu Maraş usulü antep fıstıklı dondurma ikram ediyorum size Ağustosta çalışmadığım bir hafta sonunda eşimle ziyaretinize gelebiliriz. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeni başladığım işte h. sonu da (c.tesi) çalışıyorum C.tesi çalışmak büyük bir işkenceymiş!Siz de İstanbul'a geldiğinizde bekleriz bahçemize dondurma yemeye![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Kırmızı et pek yemiyorum malum damar sertliği ve tansyona sebep oluyor Ama beyaz ete bayılıyorum..Bir gün Çilli'yi alın gelin hem çay içeriz hem de bahçede Çilli'yi kaynatıp ziyafet yaparız![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cumhur Abi'nin hediyesi günebakanlar açmaya başladı,bahçeye ayrı bir hava kattı Herkese tavsiye ediyorum..Son fotoğrafta arka planda ise selluka var,saksısını değiştirirken köklerini zedelesem de o aldırış etmeden toplam 5 koldan hızla uzuyor ve 2 ayrı sürgünü hızla yukarıya doğru çıkıyor komşuya doğru![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili yılmaz, ben yarın sabah safalarımın resmini ekliyeyimde sevgili eşin sana madalya taksın ) Hala bir sabah safası çiçeği göremedim, martta diktiğim tohumlardan (Yaseminler acmış, clematisler açmış. Güzeller olmuş, gerisi gelir. Eşine selamlar |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili yılmaz, sarmaşıkların maşallah uzayıp gitmişler. Benim sellukam daha küçük. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Selukanın saksısında boş kalan yerlere Sevgili Cemonun hediyesi tohumundan yetiştirdiğim ateş çiçeklerini diktim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
-
Giriş Tarihi: 07-07-2010
|
maşallah maşallah çok güzel bir bahçe... emeğinize sağlık...bayıldım. tam keyif yeri güzellikler mis kokular içinde. sevgiler... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2008
|
Düzenleyen fizban : 12-08-2011 saat 19:11 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılmaz Yalçın kardeşim, bitkilerinizdeki gelişmeler sevindirici. İnşallah yıldız çadırları bir an önce çiçek açarlar da sizi daha çok sevindirirler. Benimkiler daha çok küçük. Ayçiçeğiniz çok güzel görünüyor. Benim bahçeye diktiğim ayçiçekleri boya gidiyor, daha açmadılar. Bahçelerdeki yeşillikler arttıkça, çiçekler açtıkça sevinçler de artacak. Eşinize selamlar... |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçek açmasını bekliyorum bende ama sürekli boya gidiyorlar..Suyunu azalttım ama yine sürgündeler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, İnşallah çiçeklenir benim hiç umudum yok nedense Çiçekleneceğine dair bir belirti hala yok![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Şu 167. mesaj daki masa 5 çayı için ideal harika bir görüntü. Sizlerin bahçelerin de en çok hoşuma giden yanılmıyorsam bahçeniz arka tarafa apartmanların arasına bakıyor öyle sıkışık ta kalmış bir bahçeyi böyle güzel bir bahçeye çevirmeniz ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılmaz bey, bahçe şenlenmiş, ama gözlüklerim mi buğulanmış yoksa fotoğraflar mı net değil( )pek ayrıntı göremedim.Yıldız çadırlarında hala çiçek yok mu? Çok güzel sarmışlar demirlere. Ben iki yıldır tüm uğraşlarıma rağmen selluka yetiştiremedim ![]() Yaylayı sevemediler bir türlü, inşallah siz güzel çiçeklerini görür ve muhteşem kokusunu alırsınız. Beş çayına misafirler geliyor her halde, çok kıskandım şimdi ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğraf makinası aslında iyi ama ben beceremedim sanırım çekmeyi En kısa zamanda daha net fotoları ekleyeceğim Yıldız çadırları eper uzadı ve sürekli sürgünde demir parmakları sardılar ama suyunu azaltmama ve fosfor ağırlıklı çiçekcoşturan vermeme rağmen nedense çiçek sapı ve tomurcuk oluşumu hala yok..Sanırım çiçek oluşturmadan solacaklar![]() Sellukada sürgünde sürekli ama tomurcuk oluşumu onda da yok. Sonbaharda geldiğinizde sözünüz var bahçede çay içmeye unutmayın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yılmaz,benimde geçen yıl çok geç açmıştı bu yıl daha erken açtı. Sanıyorum bahçe kurulduğu, ilk bir iki yıl bitkilerdeki gelişme ve çiçek açma biraz geç oluyor, en azından benim bahçemde öyle olmuştu. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim Yılmaz bey teklifiniz aklımda ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Bahçeniz çok güzel gelişiyor,ne kadar çok çeşitli bitkiniz var. Mesajlarınızda çiçeklenmenin geciktiğinden bahsetmişsiniz. Bahçeniz az güneş görüyorsa, bitkilerinizin çiçek açması gecikir.Acem borusuna dikkat edin. Çok arsızdır.Bahçeniz küçükse, birkaç yıl sonra kökleriyle başedemeyebilirsiniz.Görmek istemediğiniz heryerden kökleri filizlenecek. Bol çiçekli,sağlıklı günler. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sabah sefaları ve yıldız çadırlarım uzadıkça uzadı ve hala sürgün veriyor Sanırım çiçek vermeyi düşünmüyorlar![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka uzadıkça uzuyor ve halen sürgünde..Komşunun balkonunu sardı,yetmedi 2. kattaki komşuya misafirliğe gidiyor Henüz çiçek oluşumu yok.Akşam sefaları da gelişiyor ama çiçek oluşumu yok. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayçiçekleri boynunu büktü Küstüler bana Gül ve ayçiçeğinin görünümü çok hoş Passiflora boy atmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçenin genel görünümü, Acem borusu tek tük açmaya devam ediyor. Melisanın bir dalı yeniden tomurcuklandı. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Yımaz bey, yani bu da sizin şanssızlığınız, ne sabah sefası ne de akşam sefası çiçek açamamış, yıldız çadırı da nazlanıp duruyor ![]() Şaka şaka, bu sene hava serin gitti, benim yıldızlar da tek tük açıyorlar daha. Akşam sefaları da yeni gelişiyorlar, açacaklardır merak etmeyin. Benim bahçemde bir çok çiçek ömrünü tamamladı artık, size tavsiyem, seneye bol bol mini dahlia dikin. Hem yeşillikleri hem de çiçekleri çok hoş, üstelik nazlanıp hastalanmıyorlar da. Yine de bahçeniz yeşiller içinde, neyse ki ay çiçekleri durumu kurtarıyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|