![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=ozbey;509426]Sayın Barçman hoş geldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun. Bahçeniz çok güzel, huzurlu, dingin ve kıpır, kıpır. Bu site insan da bağımlılık yapıyor. Form'a beş dakika bakayım diye giriyorsunuz, saatler nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. Bilmediklerinizi öğreniyor, bildiklerinizi paylaşıyorsunuz. Amacı sadece paylaşım olan bir sürü doğa dostu, dostlarınız oluyor. Bahçeniz de dostlarınızla keyifli sohbetler diliyorum, emeklerinize sağlık. Çok teşekkür ederim Sitenin bağımlılık yapacağını üye olduğum gün anladım Ama benim için çok faydalı bilgiler ve çok güzel dostlarla dolu olduğunuda farketmede gecikmedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kaya bahçemdeki çiçeklerime arada zarar verselerde onlarsız bir bahçeyi düşünemiyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Barçman, ellerinize sağlık, her şey çok güzel. İlk fotoğrafa bayıldım. Şakayık olduğunu hiç anlayamadım, yazmasaydınız soracaktım. Gördüğüm kadarıyla çalı formlu bitkileri ağaç haline getiriyorsunuz. Bize bu işin püf noktalarını verirsiniz umarım. Gövde kalınlaşana kadar tepe budaması yapıp, gövde kalınlaştıktan sonra da alt dalları mı budamak gerek? Yoksa başından itibaren bonsaideki gibi ara tüm dalları kesip, en güçlü 2-3 dalı bırakıp, budamak mı gerek? Bir serada gördüğüm ağaç formu verilmiş "Katırtırnağı" na bayılmıştım. (Çok eski ve gelişmiş olduğundan, fahiş fiyata satılıyordu) Ufak alacağım bir bitkiye kendim o formu vermek istiyorum. Bahçenizde, hayvanlarıız, sevdikleriniz, bitkilerinizle, sağlıklı, mutlu, uzuun yıllar diliyorum. Hoşgeldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=limon;509469]Barçman, ellerinize sağlık, her şey çok güzel. İlk fotoğrafa bayıldım. Şakayık olduğunu hiç anlayamadım, yazmasaydınız soracaktım. Gördüğüm kadarıyla çalı formlu bitkileri ağaç haline getiriyorsunuz. Bize bu işin püf noktalarını verirsiniz umarım. Gövde kalınlaşana kadar tepe budaması yapıp, gövde kalınlaştıktan sonra da alt dalları mı budamak gerek? Yoksa başından itibaren bonsaideki gibi ara tüm dalları kesip, en güçlü 2-3 dalı bırakıp, budamak mı gerek? Bir serada gördüğüm ağaç formu verilmiş "Katırtırnağı" na bayılmıştım. (Çok eski ve gelişmiş olduğundan, fahiş fiyata satılıyordu) Ufak alacağım bir bitkiye kendim o formu vermek istiyorum. Bahçenizde, hayvanlarıız, sevdikleriniz, bitkilerinizle, sağlıklı, mutlu, uzuun yıllar diliyorum. çok teşekkür ederim evet bitkileri değişik şekilllerde budayıp şekil vermeyi seviyorum Sorunuza gelince iki ana dal bırakıyorum devamlı üstten ve yanlardan budayıp şekillendiriyorum sepet formu vermek içinse bitkinin tam yanlarından birer dal bırakıp uzatıyor ve belli bir uzunluğa gelince plastik klipsle yukarıdan bağlıyorum Umarım anlatabilmişimdir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sevgili Barçman öncelikle hoşgeldiniz.Hem köpişlerinize hemde bahçenize bayıldım. Emeğinize ve yüreğinize sağlık.Yarattığınız güzelliklerin devamını bekliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
teşekkürler fotoğraf makinam bozuldu ne yazıkkii Acemi br fotoğrafçıyım Ama fotoğraf çekmeyi çok seviyorum Bu defa ciddi bir fotoğraf makinası istiyorum Sualtındada çekim yapabilmeliyim Oğlum iki ay sonra ABD den getirecek o zamana kadar PC deki kayıtlı fotolarla idare etmek durumundayım Güzellikleri sizlerle paylaşmak benim için büyük bir zevktir |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çok teşekkürler bende size ailenizle mutluluklar dilerim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Barçman, aramıza hoşgeldiniz.çok güzel bakımlı bir bahçeniz var.Köpekler ve kediler çok güzel güle güle oturunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Güzel görüşleriniz için teşekkürler evet o bahsettiğiniz çiçek kartopu bahçemde 3 adet gelişmiş kartopum var bakımı kolay sıcağa ve soğuğa dayanıklı bir bitki ne yazıkki senede sadece bir ay çiçeklerini görebiliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Barçman, Bahçe dergilerinde ki kareler bile sizin karelerinizi kıskanmıştır.Her kareside ayrı bir güzellik,ahenk,huzur ve zerafet var.Aramıza hoş geldiniz.Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu
|
Kartopu
Alıntı:
Bazı güzellikleri bir ay da olsa görmeye değer, elinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toplantı olabilir neden olmasın? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Ah çok teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nazlı bir bitki değil Herkese tavsiye ederim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın Barçman bahçeniz gerçekten çok güzel hem sadece yeşil olanlar hemde renkli çiçekler bir arada çok güzel görünüyor. Elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Sn.Barçman bahçenizi gezme fırsatı buldum çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bahçenizde güzel günler geçirmeniz temennilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler sn asya bende size sevdiklerinizle güzel günler dilerim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sn Barçman sitemize hoş geldiniz; gördüğüm kadarıyla bahçenize bayağı emek vermişsiniz ve karşılığını da almışsınız.Kamelyanız çok sade ve şık, ben olsaydım etrafına ipek çiçeklerinden eker yaz boyu güzelliklerini seyrederdim ![]() güle güle huzurla oturun inşaallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sevgili Barçman bahçenizi şimdi gezdim,her taraf oldukça güzel ve iç açıcı.İçindeki şirin şeyşer de ayrı bir renk katmış.Allah içinde uzun uzun yaşamayı nasit etsin.Etsin ki siz bu güzellikleri bizimle paylaşabilin.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|