![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umuda yolculuğunuz hiç bitmesin. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ve bu minik telgraf çiçeği, sizin için gelsin. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili S.Durul, sayfalara baktıkça şaşıp kalıyorum maşallah meyve, sebze, çiçek derken aldınız başınızı gidiyorsunuz ![]() O atağa geçen çiçeğinizi bende merak ettim değişik bi çiçeğe benziyor, biraz daha büyüsün heralde belli olur ne olduğu. Antep fıstıkları, bademler, incirler harika ayyy bak yine klavyeye ağzımın suyu aktı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, bahçenize bereket yağmış, her şey çok güzel, emeğin karşılığını almak ne güzel. Hasat zamanı bahçelerdeki neşe ahenk mutluluk, yüzler bir başka gülüyor, bazen hasat edilen bahçelere uğrarım sırf o gülen yüzleri ışıldayan gözleri görebilmek için, hasatın mutluluğu bir başka oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstediğiniz tohum olsun. Selluka açıyor ya, tohumu da olur ve paylaşırız. Sellukanın açacak olmasına inanamıyorum. Zaten size göndereceğim başka şeyler de vardı. İstediğiniz başka tohum olursa, onları da yazarsınız. Atağa geçen çiçek zammia imiş. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() O pembişin çeliğini bir yerden habersizce almıştım. ![]() ![]() Saymadım ki kaçıncı hasat. Ömürler geçiyor, işte. Selamlar... Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|