agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32724Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-09-2011, 09:36   #1
Ağaç Dostu

umutyolcusu's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Galeri: 19
Fotoğraflar,çiçekler ve meyveler harika.Görsel şölen idi resmen,elerinize sağlık,hasatınız bol ve bereketli olsun.Darısı bizim de başımıza olsun inşaallah.

Düzenleyen umutyolcusu : 17-09-2011 saat 10:55
umutyolcusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2011, 00:23   #2
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu Mesajı Göster
Fotoğraflar,çiçekler ve meyveler harika.Görsel şölen idi resmen,elerinize sağlık,hasatınız bol ve bereketli olsun.Darısı bizim de başımıza olsun inşaallah.
Sevgili umutyolcusu, teşekkürler...amin. Daha güzelleri sizlerin olsun.
Umuda yolculuğunuz hiç bitmesin. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ve bu minik telgraf çiçeği, sizin için gelsin.

Name:  telgraf.JPG
Views: 1311
Size:  30.2 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2011, 07:50   #3
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Ne güzel pembiş çiçekli. Hepsi çok güzeller sevgicim. Bademlerine maşallah. Kaçıncı hasat oldu bu yıl.

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2011, 10:21   #4
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Sevgili S.Durul, sayfalara baktıkça şaşıp kalıyorum maşallah meyve, sebze, çiçek derken aldınız başınızı gidiyorsunuz Galiba bundan sonra tohumları sizden istiycez, şaka değil gerçekten selluka yetiştirmeyi beceremedim eğer tohum alabilirseniz talibim.
O atağa geçen çiçeğinizi bende merak ettim değişik bi çiçeğe benziyor, biraz daha büyüsün heralde belli olur ne olduğu. Antep fıstıkları, bademler, incirler harika ayyy bak yine klavyeye ağzımın suyu aktı ) Allah güle güle yemek nasip etsin inşallah sevgiyle kalın.

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2011, 12:07   #5
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Sevgili SDurul, bahçenize bereket yağmış, her şey çok güzel, emeğin karşılığını almak ne güzel.

Hasat zamanı bahçelerdeki neşe ahenk mutluluk, yüzler bir başka gülüyor, bazen hasat edilen bahçelere uğrarım sırf o gülen yüzleri ışıldayan gözleri görebilmek için, hasatın mutluluğu bir başka oluyor.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2011, 22:56   #6
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mormenekşe Mesajı Göster
Sevgili S.Durul, sayfalara baktıkça şaşıp kalıyorum maşallah meyve, sebze, çiçek derken aldınız başınızı gidiyorsunuz Galiba bundan sonra tohumları sizden istiycez, şaka değil gerçekten selluka yetiştirmeyi beceremedim eğer tohum alabilirseniz talibim.
O atağa geçen çiçeğinizi bende merak ettim değişik bi çiçeğe benziyor, biraz daha büyüsün heralde belli olur ne olduğu. Antep fıstıkları, bademler, incirler harika ayyy bak yine klavyeye ağzımın suyu aktı ) Allah güle güle yemek nasip etsin inşallah sevgiyle kalın.
Sevgili mormenekşe, sizi yeniden burada gördüğüme sevindim. Güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum.

İstediğiniz tohum olsun. Selluka açıyor ya, tohumu da olur ve paylaşırız. Sellukanın açacak olmasına inanamıyorum. Zaten size göndereceğim başka şeyler de vardı. İstediğiniz başka tohum olursa, onları da yazarsınız.

Atağa geçen çiçek zammia imiş. Selam ve Sevgiyle...

Eski 18-09-2011, 22:36   #7
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Ne güzel pembiş çiçekli. Hepsi çok güzeller sevgicim. Bademlerine maşallah. Kaçıncı hasat oldu bu yıl.
Teşekkürler sevim.K Öğretmenim, sizi özlemiştik. Bu aralar pek karşılaşamıyoruz. Duygu dolu şiirlerinizden okumaya devam etmek istiyoruz.

O pembişin çeliğini bir yerden habersizce almıştım. Küçücük bir şeydi, beş altı cm. kadar. Büyüdü ve açtı.

Saymadım ki kaçıncı hasat. Ömürler geçiyor, işte. Selamlar... Sevgiler...

Etiketler
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025