![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
senin kazan çok büyük. İdeali kazanın içine önce çakıltaşı ya da bahçeden orta boy taşlarla doldurman üstüne uygun büyüklükte saksı yerleştirmen. Ama saksı her zaman uygun bulunamayabiliyor. Altta yaklaşık 7-8 cm taş olursa o zaman saksı koymadanda sorun olacağını zannetmiyorum. Benim kazanda olan Sedum sieboldii . Çok öptüm. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ehh...Turşular yapılmış. Kışa hazırsınız demektir. Afiyetle yiyin. O fotoğraflarda, beni en çok cezbeden, o alaca üzümler. Onları o haliyle yemeyi çok severdim. Tabi olgunlarını. Canım çekti valla. Burada tek bir üzüm türü sağlık içinde yaşayabiliyor. O da, İzabella kokulu üzüm. Diğerlerinin çok şansı yok. Öğretmenim, benim hünnaplar bu sen seyrek döktü. Sanırım onlarda biraz daha iri taneli olacaklar. Zaten fidanlar daha ağaç olmadılar. İnşallah önümüzdeki senelerde, konu komşuya dağıtacak kadar çıkar artık. Kolay gelsin. Selam ve sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet hünnaplar bizde de seyrek, iriliğinin nedeni bu olmalı. Gönlünüzce dağıtacak kadar bol ürünler dileğiyle... Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Eşim de ikna olursa önümüzdeki bahar, kazana bir iyilik düşünürüm. ![]() Demek senin kazandaki sedum sieboldii. Aslında bende olan bir bitki. Rengi kızarık olunca bilemedim. Hem senin bahçendeki bitkiler, her zaman göze çok hoş ve daha değişik görünüyor. Ben de öpüyorum, arkadaşım. Bu arada iyi tatiller. Kazdağlarından çok güzel fotoğraflarla döneceğini biliyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
İnsan nasıl görmek isterse göz öyle görür, beyin öyle kabul edermiş. Kaçarın yok seneye senin bahçe için rezervasyon yapıyorum ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|