![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Sevgi Durul; "Kimliğini bilemedim Sayın Muda?" Kimliğini bilemediğiniz kekik bazı bitkilerle birlikte sn. http://www.agaclar.net/forum/members...oveforlife.htm tarafından özel olarak seralardan aranarak gönderilmişti. Daha sonra aynı kekiği ben burada da bir üreticiden buldum. Ben daha önce de yeşil yapraklısını almıştım. Damlama sulamanın geçtiği yerlere dikerek çoğalmalarını sağlayıp daha sonra onları ilkbaharda merdiven aralarındaki topraklara, kaya altına dikerek çoğalmalarını sağlamıştım. Hala da aynı şeyi yapacağım. Arada budadığınız ve suyunu verdiğiniz zaman yürüdüğünüz yerde çok hoş limon kokusu geliyor. Güzel bir yer örtücü de oluyorlar. Sedum autumn joy ise sizdekini tam olarak bilemediğim için üç veya dört çeşit olıarak gönderdim yanlış hatırlamıyorsam. Biraz aceleye geldi. Kısa zamanda aklıma gelenleri göndermeye çalıştım. Çiçek açtıkları zaman eksik olan olursa yeniden gönderirim. Beyaz kasımpatı aslında çiçeği ve kendisi çok büyüyor. Komşumdan gelen kasımpatı. Biraz büyüyünce kesip yeniden bir veya iki kere dikince hem fazla büyümüyor. Kasımpatılar kolay bir şekilde çoğalıyor. Tabi suyunu ihmal etmemek gerekiyor. Ufak boylarına rağmen çiçek bile açtılar. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|