![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Yosunda dogal buyume hormonu Cytokinin var; ozellikle bitkinin kok sisteminin gelisimine cok buyuk katkida bulunur. Bitki uretiminde kullandigim vazgecilmez urunlerden birisi... Bitkinin saglikli gelisimine onemli katki saglayacagi icin dolayli olarak hastaliklara karsi da direncini arttiriyor. Eger suda cozunebilir konsantre toz halinde bulabilirseniz, onu daha cok tavsiye ederim. Bahcede kullandiginiz diger malzemelerle karistirip bitkilere vermenizde de hicbir sakinca yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Toz halindeki bu yosun suda inanılmaz hızla eriyor.. Yalnız, kutunun içine su, nem gitmemeli..Çünkü hemen kekleşiyor.İhtiyacınız kadarını kuru kaşık veya el ile alınız ve hemen kapağını sıkıca kapatınız. Ben bu ''zeytinlerin sadece yapraktan gübrelenebileceğine'' emekli Ziraat Müh. Kuddusi Taner beyin yazılarından sonra iyice inandım ve denizyosunu vazgeçilmezim oldu.( BUgün İlçe Tarım Müdürlüğü yapmış bu emekli ziraat mühendisi Kuddusi beyi 0532 643 9570 nolu telefonundan arayarak tanıştım, tecrübelerini paylaştığı için teşekkür ettim, beni her zaman rahatlıkla arayabilir ve danışabilirsiniz, dedi ve çok memnun oldu) Erdek Tarım: ZEYTİNDE GÜBRELEME Düzenleyen pria : 01-07-2014 saat 11:23 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
merhaba sayın SDurul size bir sorum olacak daha önce bahçede çıyandan bahsetmiştiniz kurtulabildinizmi onlardan. benim bahçemde de var mümkünse önerilerinizi bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|