![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, sonunda açtı. Hatmileri çok sevdiğin için tohumları senindir. ![]() ![]() Dahlialar, bu kadar geç mi açıyor? Açmıştır diye hemen yanına koşuyorum ama dün böyleydi. ![]() ![]() Sevgili sakdag, kesinlikle zinnialar önem verilmesi gereken çiçeklerimizden. Bahçedekiler, giderek güzelleşiyorlar. ![]() ![]() ![]() Çok yıllar önce, kayınvalidem evimizin bahçesine dikerdi. Onları öyle rengârenk görünce, bir bitkinin her dalı ayrı renkte açıyor sanırdım. Sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Katlı hatmi çok güzelmiş ama sevgili SDurul, beklediğinize değmiş, hepsi çok güzel, ellerinize sağlık. Zinnialar renk değiştiriyomuş meğer hiç bilmezdim, geçen sene annemlerin bahçede bir kök vardı komşusu vermiş, bu sene dökülen tohumlardan rengarenk çıktılar. Sizinkilerin renkleride çok değişik çıkmışlar, çok güzeller... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
[QUOTE=SDurul;1185185]Sevgili YeniGine, sonunda açtı. Hatmileri çok sevdiğin için tohumları senindir. ![]() Eklenti 430520 Sevgili SDurul; maşallah ve çok teşekkürler... Ve gerçekten çok da güzel açmış harika... Sence de haklı değil miyim? Evet evet çok güzel açmış, çok sevindim. Sağolasın, tohumcuklarıma iyi bak lütfen. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|