Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hozat
Sevgili SDurul,
Bahçenizdeki her oluşumu ilgiyle izliyorum.Güzel çekimlerinizle onları yakından tanımak fırsatı yakalıyorum.
Ayrıca bazı bitkilerle ilgili yaptığınız bilgilendirme de çok işime yarıyor.
Zaten size soracağım çok şey var. ŞİMDİLİK HOŞÇA KALIN SEVGİLERİMLE..
|
Sevgili
hozat, beğenileriniz benim için çok değerli. Yakın çekimlerde gözle göremediğimiz öyle güzel ayrıntılar var ki. Teşekkür ederim.
Elimden geldiğince paylaşımlarımı sürdürüyorum, bir işe yarıyorsa ne mutlu bana.
Öğretmenim sorularınız zor olmasın, mümkünse çalıştığım yerlerden olması tercihimdir. Şaka tabii ki. Sayfamda sizi görmekten onur duyarım, her zaman beklerim. Sevgiyle...
Yaşlı cevizin kalem aşısı tutmayınca geçtiğimiz hafta göz aşısı yapıldı.
Bunlar da geçen senenin kalem aşıları. Gelişimleri güzel. Ağacın kabuğunu nasıl da yarmışlar. İlki fernor, diğeri chandler.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Beyaz mavişin de çok güzel açmış... Mavişlerin çiçeklerinin ömrü ne kadar bitki hakkında hiçbir fikrim yok desem yalan olmaz. Benim 3 tane minicik maviş fidelerim var görmüşsündür sen de, bir tanesi çiçek açtı fakat bugün 4. gün solmuş çiçeği. 
|
Sevgili
YeniGine, çok teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim. Şu anda tüm tomurcuklarını açtı, daha güzel oldu.
Mavişlerin çiçek ömrü hakkında bilgim yok. Ancak çiçeğin biri solarken diğeri açtığı için uzun süre çiçekli kalıyorlar.
Sizin mesajınızdan sonra solmuş çiçekleri temizledim, belki aynı yerlerden yine açar diye.

Sevgiyle...