![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
Şehir: izmir
Mesajlar: 998
|
Ayıp olmazsa ben buyurabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Madem konserveleri siz de uyguluyorsunuz, bunu paylaşmayı düşünmüyordum, paylaşayım. Sadece arpa, buğday, burçak, saman, çitlembikle tamamen doğal beslenen dana etiyle eski usûl kavurma yaptık. Kavurma işlemi bittikten sonra sıcak sıcak kavanozlara doldurulup, bastırılacak. Aynen konserve gibi kapağın tutması sağlanacak. Uzun süre dayanıyor. Belki denersiniz. ![]() ![]() ![]() Katmerli hatmigül, sevim4 arkadaşımızın paylaşımlarından yaşayan tek çeşidim. Bir kaç renginin olduğunu tahmin ediyorum. Geçen sene ekmiştim, bu sene çiçeklenecek. Rengi hakkında hiç bir fikrim yok. Açtığında paylaşırım. Şimdilik tomurcuğu. ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|