![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sevgili edelvays58. Beğenmenize sevindim. Bu bahçede biraz çiçekle çokça sebze meyve var. Bugünkü aklım olsaydı bu sayfayı açarmıydım, bilemiyorum. Çok çok güzel bahçe ve bitkileri gördükçe bazen bu paylaşımlarımı sonlandırsam mı diye düşünüyorum. Sonra yine fotoğraf yüklerken buluyorum kendimi. ![]() Pek tadımızın olmadığı ancak kardeşlik türkülerinin söylendiği şu günlerde paylaşımlarımıza devam edelim. ![]() Çiçeğini biberi ile aynı gün gördüm. Önceden fark etmemiştim. ![]() Domatesleri geçti, biberi daha önce tadacağız. ![]() Delfinyumlar fotoğrafa tam rengini yansıtmamış, aslında çok güzeller. ![]() Hatmiler açmaya başlamış. Katmerli gülhatmi tomurcukta. ![]() Papatyalar bu haftanın assolistiydi. Keçi gübresi, humik asit, enzim, hangisinin marifeti bilmiyorum, boyumu geçmişler. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Tecrübemiz oluyor paylaşımlarınız, nasıl yetiştiriyorsunuz, neler ekip dikiyorsunuz, konservelerinizi nasıl yapıyorsunuz merakla bekliyor, takip ediyor, sizin gibi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Misal, katmerli gül hatmi eklentisi bekleyeceğim bundan gayrı merakla.. Rengi ne renkti? Tohumdan yetiştiği vakit ikinci yılında açıyor değil mi? Uzun boylu mu bodur mu? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul Biz teraslarda, balkonlarda bir şeyler yetiştirirken, siz bahçesi olanlara gıpta ile bakıyoruz, olsunda bir karış toprağımız olsun diye, sizde başka bahçelere bakıyorsunuz artık adını siz koyun ama yınede bizim diyoruz,bahcemizde terasımızda.Saygı ve selamlar |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buna da şükür, uğraşıp duruyoruz. Size ve isteyen herkese istediği kadar toprak nasip olur dilerim. İşte bakın çiçeklerimin hepsi, güller dahil kaolin içinde kalmış. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. İyi tarafından düşünüp yararlı olmasını diliyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi ki zinniaların hepsi açmamıştı. Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Alıntı:
Kohleria da çok güzelmiş, güle güle büyütün. Sevgiler... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|