![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
S.Durul bu havalar dikkat etmek lazım.Hiç belli olmuyor.Tam hasta edecek havalar.Soğanlı bitkiler toprakta güzel oluyor ama fazla sudan da gidiyorlar. Ben bu yüzden çok değerli soğanlarımı kaybettim. Her şey dilediğiniz gibi olsun. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok haklısınız sayın fikreteren, iki yıldır üst üste aldığım çeşitli soğanları saksıda kaybettiğim için öyle yazmıştım. Ben nergisleri saksıda yetiştirmeyi başaramadım, bahçedekiler güzel. Henüz açmasalar da en azından sağlıklılar. Bahçede de kayıplar olabiliyor. Geçen yıl aldığım ithal liliumların toprak yüzüne çıkmasını sabırla bekliyorum, şimdilerde. Mesaj yazmışken, yaprakları çok kötü olduğu halde güzel açan kış ortancamı ekleyeyim. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senden gelen canların hepsi iyi durumda, sadece glayölleri keşke bekletseymişim diyorum, donmamıştırlar inşallah da çıkarlar.Bizim ufaklık konuşuyor artık ve bir şey göstermek istediğinde, -manne bak diyor. Ben de şimdi onun gibi diyorum ki, -cemo bak. ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bu mor süs yoncasından umudu kesmiştim. Baharla birlikte topraktan çıktılar ve bugün fark ettim ki tomurcuklanmışlar. Hepsi için tekrar teşekkürler arkadaşım. Sevgiler.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Güle güle büyüt arkadaşım. Glayöllere bişey olmamıştır. Gecen yıl don altından bile cıktılar burda, merak etme sen yakında cıkarlar. Süs yoncası bahcede bile cıkmış benim Demem o ki; onu bile bahceye dikebilirsin.Bizim bıcırık, sadece kendi adını sayıklıyor ![]() Sevgilerimi yolluyor, öpüyorum fıstığı Mamne ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|