![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bu begonvili Antalya'da yaşayan bir üyemiz hediye etmişti. Uçakta gelirler dağılmıştı. Köklerini toparlayıp dibe yakın bir yerden budamıştım. Sezon oyunca gelişti fakat çiçeklenmedi bende geçtiğimiz sezon için umudumu kesmiştim. 29 Aralıkta kış bahçesinde açmış görünce çok mutlu oldum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2013
|
gerçekten çok iyi elinize sağlık. ben özellikle hibiscuslara bayıldım. darısı bizim başımıza. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sayın tturt, uzun zamandan beri bahçenizi ziyaret etmemişim neler kaçırmışım meğer, hibiskuslar çok güzel çimlenmişler ellerinize sağlık kutlarım sizi. bütün bitkileriniz çok harika Zengardenden gelen fideleriniz hayırlı olsun, iyi günlerde büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Uluslararası Hibiscus Derneği (IHS) başkanı sayın Kes Winwood üç ayda bir yayımlanan IHS dergisi için benden bir makale yazmamı istedi. Bu makalenin yazımında katkı sağlayan sevgili Caner Özbilek kardeşime ve sevgili eşime teşekkür etmek istiyorum. 2014 yılının ilk sayısında makale yayımlandı. Bu makaleye aşağıdaki linkten ulaşmanız mümkün. Bu makale IHS yayımları içinde ülkemizden yayımlanan ilk makale olma özelliğini de taşıyor. Makale |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
Sayın tturt, linkteki makaleyi görünce çok mutlu oldum, sizi yürekten kutluyorum. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.tturt gurur verici bir olay tebrik ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Merhaba tturt sizi tebrik ediyorum çok güzel bir bahçeniz var elinize, emeğinize sağlık sayfanızdaki tüm resimlere baktım tek kelimeyle muhteşem huzur içinde oturn inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tturt, Merhabalar. Geçen seneki etkinlikten gelen bezelye sizdendi sanırım. Geçen sene ekmiştim. Çimlenmemişlerdi. Bu sene tohum bohçasını açınca bezelye poşetinin dibinde bir tanecik kaldığı görünce öylece toprağa ekmiştim. 1 hafta geçmeden çimlenmiş. Bu bezelyenize çok ama çok benziyor. http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...tm#post1128431 Bu da bahçemizdeki bezelye http://www.agaclar.net/forum/sebzele...tm#post1286601 Tohumluk bırakıp seneye daha fazla ekmek istiyorum. Şimdi meyve vermeye başladı. Acaba tane yapıyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Sayın tturt, bahçeniz tek kelimeyle muhteşem. Botanik bahçesi gibi. Çok güzel ve değişik türleriniz var. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Sağlıkla kalın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |