![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Hibiscusların çoğu yeni çiçeklenmeye başladı. Çapraz dölleme yaptığım ve koruma altına aldığım tohumlar, nasıl olduysa koruma kılıfları çıkmış olgunlaşan tohumlarda düşüp yok olmuş buna çok üzüldüm. Ne yapalım kısmet değilmiş hafta sonu yeni melezleştirmeler yapacağım. Hibiscuslardan bir kaç fotoğraf. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
annemde de katmerli koyu pembe var.çok güzeller ama kışın ille içeri alman gerek...o zorluyor..sizinkiler harika..maşaalllah.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarı gala açmaya devam ediyor, diğer galalar henüz çiçeklenmedi. ![]() ![]() Yine öldü dediğim yaseminde dipten sürgün vermişti son durumu. ![]() Daisy painted tricolorlar az da olsa açmaya devam ediyor. ![]() Penstemon 'Burgundy' yeniden çiçekleniyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Selamlar göstermiş olduğunuz Jalapeno biberi değil. Bilginiz olsun diye göndereyim istedim. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Hangi mesajda ki fotoğraf bilgi verirseniz bir yanlışlık varsa düzeltirim. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
maşallah ellerinize sağlık saygılar |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zeynep Han, Öncelikle üyeliğinizin hayırlı ve kalıcı olmasını dilerim. Papatya için özel bir ekme yöntemi var mı bilmiyorum. Ben fide olarak zengardenden almıştım. Elinizdeki tohumları Mart Nisan aylarında ekmenizi önerebilirim. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|